Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Svärdhagen LSS ekonomisk förening

Organisationsnummer

769614-2491

Telefon

018-51 44 00

Adress

c/o L Svärdhagen
Rackarbergsgatan 1 4tr
752 32 Uppsala

Antal ansvariga

3 st

Vad är Svärdhagen LSS ekonomisk förening

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att mot ersättning tillhandahålla tjänster i form av personlig assistans. Föreningen ska bedriva personlig assistans för människor med... Läs mer om Svärdhagen LSS ekonomisk förening

Rackarbergsgatan 1 4tr

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Svärdhagen LSS ekonomisk förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Svärdhagen LSS ekonomisk förening består av

Styrelseledamot

Lars Svärdhagen (66)

Daniel Yacoub (48)

Tägt Maria Olofsdotter (40)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Svärdhagen LSS ekonomisk förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Svärdhagen LSS ekonomisk förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769614-2491
Firmanamn Svärdhagen LSS ekonomisk förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Rackarbergsgatan 1 4tr
Postadress 752 32 Uppsala
Säte Uppsala, Uppsala län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-04-11
Firmanamn registrerat 2006-04-11
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-08-01
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
88102 - Öppna sociala insatser för personer med funktionshinder
69201 - Redovisning och bokföring
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att mot ersättning tillhandahålla tjänster i form av personlig assistans. Föreningen ska bedriva personlig assistans för människor med funktionsnedsättningar utifrån ett förhållningssätt som främjar möten på jämlika villkor där respekt, självbestämmande, inflytande, delaktighet, värdighet och tillit blir de bärande värderingarna i verksamheten. Utifrån var och ens förutsättningar och behov ska vi tillsammans med kunden skapa möjligheter till inflytande och därmed ge den som behöver assistans möjlighet att påverka den utifrån sin egen vilja och sina egna förutsättningar.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas var för sig av
  • - Svärdhagen, Lars Åke
  • - Yacoub, Daniel Milad

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Svärdhagen LSS ekonomisk förening

Registrerat på adressen

Rackarbergsgatan 1 4tr
752 32 Uppsala
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress