Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Bostadsrättsföreningen Bergssmycket

Organisationsnummer

769614-2392

Telefon

-

Adress

Bergsgatan 4
761 42 Norrtälje

Antal ansvariga

6 st

Vad är Bostadsrättsföreningen Bergssmycket

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta lägenheter till medlemmarna för nyttjande utan begränsning i tiden. Upplåtelse får även omfatta mark som ligger i... Läs mer om Bostadsrättsföreningen Bergssmycket

Bergsgatan 4

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Bostadsrättsföreningen Bergssmycket.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Bostadsrättsföreningen Bergssmycket består av

Ordförande

Dag Härsing (79)

Styrelseledamot

Dag Härsing (79)

Harald Roger Lennström (75)

Tommy Stöp (63)

Liselotte Holm (54)

Carolina Åkerlund (28)

Styrelsesuppleant

Anders Sandberg (93)

Revisor för bolaget

Revisor

Anette Carlström (65)

Revisorssuppleant

Inger Härsing (75)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Bostadsrättsföreningen Bergssmycket. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Bostadsrättsföreningen Bergssmycket

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769614-2392
Firmanamn Bostadsrättsföreningen Bergssmycket
Bolagsform Bostadsrättsförening
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Bergsgatan 4
Postadress 761 42 Norrtälje
Säte Norrtälje, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-04-07
Firmanamn registrerat 2006-04-07
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-07-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
68204 - Förvaltning i bostadsrättsföreningar
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta lägenheter till medlemmarna för nyttjande utan begränsning i tiden. Upplåtelse får även omfatta mark som ligger i anslutning till föreningens hus, om marken skall användas som komplement till bostadslägenhet. En medlems rätt i föreningen, på grund av sådan upplåtelse, kallas bostadsrätt. En medlem som innehar en bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas två i förening av
  • - ledamöterna

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Bostadsrättsföreningen Bergssmycket

Registrerat på adressen

Bergsgatan 4
761 42 Norrtälje
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress