Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Beda Trädgård ek. för.

Organisationsnummer

769613-9943

Telefon

031-18 80 50

Adress

Plangatan 17
905 31 Hörnefors

Antal ansvariga

3 st

Vad är Beda Trädgård ek. för.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att bereda dem i arbete i föreningens verksamhet, som är att driva ett kooperativt trädgårdsföretag. Verksamheten omfattar trädvård, beskärning,... Läs mer om Beda Trädgård ek. för.

Plangatan 17

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Kjell Peder Lundin 0-25%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Beda Trädgård ek. för. består av

Styrelseledamot

Kjell Peder Lundin (78)

Helena Eriksson (55)

Stina Lundin (53)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Beda Trädgård ek. för.. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Beda Trädgård ek. för.

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769613-9943
Firmanamn Beda Trädgård ek. för.
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Plangatan 17
Postadress 905 31 Hörnefors
Säte Göteborg, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-03-03
Firmanamn registrerat 2006-03-03
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-08-02
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att bereda dem i arbete i föreningens verksamhet, som är att driva ett kooperativt trädgårdsföretag. Verksamheten omfattar trädvård, beskärning, skötsel, anläggning, design, halkbekämpning, landskapsvård, utbildning, föreläsningar och konsultationer. Föreningen syftar även till att stärka kvinnors möjligheter och öka jämställdheten inom trädgårdsbranschen.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas var för sig av
  • - ledamöterna

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Beda Trädgård ek. för.