Bolagsfakta
 • Kopiera namn
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera adress
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera organisationsnummer
 • {{ copyInfoText }}

Bostadsrättsföreningen Kalmarstrand

Organisationsnummer

769613-9117

Telefon

-

Adress

Hälledagsvägen 4
746 31 Bålsta

Antal ansvariga

4 st

Vad är Bostadsrättsföreningen Kalmarstrand

Föreningen har som ändamål att tillhandahålla ett boende som bygger på ömsesidig respekt, gemenskap och ansvar för såväl det enskilda boendet som omtanke om övriga medlemmar. Föreningen vill även erbjuda hem för... Läs mer om Bostadsrättsföreningen Kalmarstrand

Hälledagsvägen 4

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Bostadsrättsföreningen Kalmarstrand.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Bostadsrättsföreningen Kalmarstrand består av

Ordförande

Kent Rickard Björkman (59)

Styrelseledamot

Kent Rickard Björkman (59)

Elisabet Forhaug (72)

Jonas Strandberg (51)

Styrelsesuppleant

Olle Larsson (64)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Bostadsrättsföreningen Kalmarstrand. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Bostadsrättsföreningen Kalmarstrand

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769613-9117
Firmanamn Bostadsrättsföreningen Kalmarstrand
Bolagsform Bostadsrättsförening
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Hälledagsvägen 4
Postadress 746 31 Bålsta
Säte Håbo, Uppsala län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-02-23
Firmanamn registrerat 2009-09-29
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-08-02
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
68204 - Förvaltning i bostadsrättsföreningar
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har som ändamål att tillhandahålla ett boende som bygger på ömsesidig respekt, gemenskap och ansvar för såväl det enskilda boendet som omtanke om övriga medlemmar. Föreningen vill även erbjuda hem för privatpersoner som främjar medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder för permanent boende åt medlemmarna för nyttjande utan tidsbegränsning. Det ska vara ett boende som ger trygghet, lugn och ro och möjlighet till avkoppling. För att underlätta gemensam förståelse för målsättningen har föreningen skapat ordningsregler.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
 • Firman tecknas av styrelsen
 • Firman tecknas två i förening av
 • - Björkman, Kent Rickard
 • - Forhaug, Gunhild Elisabet
 • - Strandberg, Per Lars Jonas

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Bostadsrättsföreningen Kalmarstrand

Registrerat på adressen

Hälledagsvägen 4
746 31 Bålsta
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: