Bolagsfakta
 • Kopiera namn
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera adress
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera organisationsnummer
 • {{ copyInfoText }}

Kumla Promotion Ek. för.

Organisationsnummer

769603-7105

Telefon

070-282 55 20

Adress

Box 1112
692 25 Kumla

Antal ansvariga

8 st

Vad är Kumla Promotion Ek. för.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att arbeta för en ökning av företagsamhet och handel i Kumla. Vi ska aktivt arbeta för en utveckling av Kumla som handelsplats, mötesplats och... Läs mer om Kumla Promotion Ek. för.

Viagatan 9

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Kumla Promotion Ek. för..

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Kumla Promotion Ek. för.. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Kumla Promotion Ek. för.

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769603-7105
Firmanamn Kumla Promotion Ek. för.
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 1112
Postadress 692 25 Kumla
Säte Kumla, Örebro län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1998-12-21
Firmanamn registrerat 2003-02-21
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2010-05-13
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2000-11-06
2021-09-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
94990 - Verksamhet i andra intresseorganisationer
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att arbeta för en ökning av företagsamhet och handel i Kumla. Vi ska aktivt arbeta för en utveckling av Kumla som handelsplats, mötesplats och bostadsort. Vi ska särskilt genomföra aktiviteter som ökar besöken i Kumla och bidrar till attraktiviteten för medlemmarnas företag ökar. Vi ska arbeta för ett klimat som gynnar nyetableringar och bidrar till bättre service både centralt och i tätortens övriga affärsområden. Vi ska även jobba mindre publikt med kunskapsförmedling och nätverksbyggnad som kan gynna de lokala företagens utveckling. Medlemmar skall delta i föreningens verksamhet genom att aktivt delta i projekt- grupper samt genom egen arbetsinsats genomdriva de förslag som projektgrupperna framlägger och även utnyttja de tjänster som föreningen tillhandahåller.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
 • Firman tecknas av styrelsen
 • Firman tecknas ensam av
 • - Moberg, Alf Håkan
 • Firman tecknas två i förening av
 • - ledamöterna

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 39572979
Besöksadress: Viagatan 9
Postnummer: 692 35
Postort: Kumla
Län: Örebro län
Antal anställda: 1-4 anställda
Telefonnummer: 070-282 55 20
Arbetsställenummer: 39572979
SNI-kod: 94990 - Verksamhet i andra intresseorganisationer
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Kumla Promotion Ek. för.

Registrerat på adressen

Box 1112
692 25 Kumla
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress