Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Orrvägens vattenförening, ekonomisk förening

Organisationsnummer

746000-7763

Telefon

046-520 21

Adress

c/o Tennhammar
Hasslerödsvägen 50
241 91 Eslöv

Antal ansvariga

5 st

Vad är Orrvägens vattenförening, ekonomisk förening

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom anläggande av brunn och uppförande av pumpanläggning öster om fastigheten Rörum Norra 1082 södra del tillhandhålla vatten till husbehovsför- brukning för medlemmarna från... Läs mer om Orrvägens vattenförening, ekonomisk förening

Hasslerödsvägen 50

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Orrvägens vattenförening, ekonomisk förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Orrvägens vattenförening, ekonomisk förening består av

Styrelseledamot

Dieter Ulbl (80)

Christer Tennhammar (76)

Pär Hållberg (48)

Styrelsesuppleant

Jens Volmer Jensen (69)

Magnus Rehn (51)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Orrvägens vattenförening, ekonomisk förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Orrvägens vattenförening, ekonomisk förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 746000-7763
Firmanamn Orrvägens vattenförening, ekonomisk förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Hasslerödsvägen 50
Postadress 241 91 Eslöv
Säte Malmö, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1965-06-30
Firmanamn registrerat 1965-06-30
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-06-22
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
36001 - Grundvattenförsörjning
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom anläggande av brunn och uppförande av pumpanläggning öster om fastigheten Rörum Norra 1082 södra del tillhandhålla vatten till husbehovsför- brukning för medlemmarna från Rörum Norra 103 avstyckade fastig- heter ävensom för medlemmarna från sådan avstyckning avstyckade fastigheter.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas två i förening av
  • - ledamöterna

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Orrvägens vattenförening, ekonomisk förening

Registrerat på adressen

Hasslerödsvägen 50
241 91 Eslöv
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: