Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Lenhovda Lastbilscentral ekonomisk förening

Organisationsnummer

729500-2492

Telefon

0474-205 15

Adress

Vagnvägen 1
364 42 Lenhovda

Antal ansvariga

7 st

Vad är Lenhovda Lastbilscentral ekonomisk förening

Föreningen har till ändamål att utöva sådan sund och effektiv transportförsäljningsverksamhet, som främjar delägarnas ekonomiska intressen. Föreningen ska därvid i eget namn eller genom hel- eller delägt aktiebolag, nedan... Läs mer om Lenhovda Lastbilscentral ekonomisk förening

Vagnvägen 1 © OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Lenhovda Lastbilscentral ekonomisk förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Befattningshavare

Extern firmatecknare

Torgny Peter Kroon (73)

Styrelsen i Lenhovda Lastbilscentral ekonomisk förening består av

Ordförande

Magnus Einarsson (53)

Styrelseledamot

Magnus Einarsson (53)

Ola Lindgren (37)

Martin Kronqvist (36)

Styrelsesuppleant

Sven Johnny Cardell (71)

Mattias Sunesson (53)

Joakim Rehn (35)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Lenhovda Lastbilscentral ekonomisk förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om Lenhovda Lastbilscentral ekonomisk förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 729500-2492
Firmanamn Lenhovda Lastbilscentral ekonomisk förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Vagnvägen 1
Postadress 364 42 Lenhovda
Säte Uppvidinge, Kronobergs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1959-11-02
Firmanamn registrerat 1959-11-02
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 1994-01-01
Moms Ej aktiv i momsregistret
2022-07-03
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
52290 - Övriga stödtjänster till transport
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att utöva sådan sund och effektiv transportförsäljningsverksamhet, som främjar delägarnas ekonomiska intressen. Föreningen ska därvid i eget namn eller genom hel- eller delägt aktiebolag, nedan benämnt AB (AB:et) träffa avtal om utförande av transporttjänster inom ramen för sålunda träffade avtal bereda så god och lönsam sysselsättning som möjligt för delägarnas produktionsresurser samt utöva annan med ovanstående förenlig verksamhet. Därutöver ska föreningen eller AB:et när så befinnes förenligt med verksamhetens bedrivande inrätta administrativ servicefunktion för delägarna för att åt dem ombesörja erforderliga administrativa göromål, medverka vid finansiering av delägarnas inköp av transportredskap samt åt delägarna förmedla inköp av transportredskap och förnödenheter. Till fullföljande av sitt ändamål ska föreningen i den ort, där styrelsen har sitt säte, inrätta huvudkontor samt vid behov avdelningskontor inom verksamhetsområdet. Vidare ska föreningen, i den mån så befinnes förenligt med verksamhetens bedrivande, förvärva fast egendom och andra anläggnings- tillgångar.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas var för sig av
  • - Einarsson, Sven Magnus Ulrik
  • - Kroon, Torgny Peter

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 39392949
Besöksadress: Vagnvägen 1
Postnummer: 364 42
Postort: Lenhovda
Län: Kronobergs län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer: 0474-205 15
Arbetsställenummer: 39392949
SNI-kod: 52290 - Övriga stödtjänster till transport
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Lenhovda Lastbilscentral ekonomisk förening