Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

BACKE ÅKERIÄGARE ek. förening

Organisationsnummer

716414-5711

Telefon

-

Adress

c/o Sven-Olov Lindman
Brattbäcken 835
833 59 Hoting

Antal ansvariga

1 st

Vad är BACKE ÅKERIÄGARE ek. förening

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas rörelseverk- samhet och ekonomiska intressen, att i Backeområdet, ev. av Strömsunds kommun inköpa ett markområde där föreningen i första hand skall iordningställa platser att... Läs mer om BACKE ÅKERIÄGARE ek. förening

Brattbäcken 835

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för BACKE ÅKERIÄGARE ek. förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i BACKE ÅKERIÄGARE ek. förening består av

Likvidator

Sven-Olov Lindman (72)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för BACKE ÅKERIÄGARE ek. förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om BACKE ÅKERIÄGARE ek. förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 716414-5711
Firmanamn BACKE ÅKERIÄGARE ek. förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Likvidation fortsätter 2020-05-26
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Brattbäcken 835
Postadress 833 59 Hoting
Säte Strömsund, Jämtlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1979-03-26
Firmanamn registrerat 1979-03-26
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Uppgift saknas
F-skatt Uppgift saknas
Moms Uppgift saknas
2021-09-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.

Uppgift saknas

VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas rörelseverk- samhet och ekonomiska intressen, att i Backeområdet, ev. av Strömsunds kommun inköpa ett markområde där föreningen i första hand skall iordningställa platser att mot betalning upplåtas för uppställning av medlemmars fordon, maskiner och redskap. Å mark- området avser föreningen att i framtiden uppföra byggnader för garage-, verkstads- och serviceanläggningar, vilka anläggningar mot betalning skall upplåtas eller tillhandahålla tjänster åt medlemmar samt andra inom regionen aktiva näringsidkare. Vid ut- övande av verksamheten skall föreningen i första hand samarbeta med Hotings Lastbilscentral ek. förening och till dem anslutna näringsutövare. Styrelsen äger besluta och planera omfattningen av den verksamhet som skall bedrivas inom tillämpligt bransch- område med målsättningen att det skall främja medlemmarnas ekono- miska intressen och deras rörelseverksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - likvidatorn

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om BACKE ÅKERIÄGARE ek. förening