Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Ljungdalens Hemslöjd, ekonomisk förening

Organisationsnummer

716414-5356

Telefon

0687-202 53

Adress

Fack 57
845 99 Ljungdalen

Antal ansvariga

7 st

Vad är Ljungdalens Hemslöjd, ekonomisk förening

Föreningen har till ändamål att främja sina medlemmars ekonomiska intressen genom att på effektivaste sätt sälja de hemslöjdsalster som tillverkats av föreningens medlemmar att på effektivaste sätt anskaffa och... Läs mer om Ljungdalens Hemslöjd, ekonomisk förening

Fack 57

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Ljungdalens Hemslöjd, ekonomisk förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Ljungdalens Hemslöjd, ekonomisk förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Ljungdalens Hemslöjd, ekonomisk förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 716414-5356
Firmanamn Ljungdalens Hemslöjd, ekonomisk förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Fack 57
Postadress 845 99 Ljungdalen
Säte Berg, Jämtlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1976-08-23
Firmanamn registrerat 1976-08-23
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 1994-01-01
Moms Aktiv i momsregistret sedan 1978-01-01
2021-09-18
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
47789 - Övrig specialiserad butikshandel
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att främja sina medlemmars ekonomiska intressen genom att på effektivaste sätt sälja de hemslöjdsalster som tillverkats av föreningens medlemmar att på effektivaste sätt anskaffa och tillhandahålla råvaror och tjänster som är väl ägnade att tillgodose medlemmarnas behov att som stöd till verksamheten söka lämpliga kompletterande intäktsmöjligheterFöreningen har dessutom till uppgift att främja utbildningsverksamheten bland föreningens befintliga samt blivande medlemmar samt att främja och tillvarata hantverkstraditionen i Ljungdalen och Storsjö
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas i förening av
  • - Olovsson, Magreth
  • - Wahlström, Karin Birgitta

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 18553933
Besöksadress: Fack 57
Postnummer: 845 99
Postort: Ljungdalen
Län: Jämtlands län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer: 0687-202 53
Arbetsställenummer: 18553933
SNI-kod: 47789 - Övrig specialiserad butikshandel
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Ljungdalens Hemslöjd, ekonomisk förening

Registrerat på adressen

Fack 57
845 99 Ljungdalen
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress