Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Södra Vallnäsets vattenförening, ekonomisk förening

Organisationsnummer

716414-2262

Telefon

-

Adress

c/o Holmqvist
Hugingatan 27
195 52 Märsta

Antal ansvariga

6 st

Vad är Södra Vallnäsets vattenförening, ekonomisk förening

Södra Vallnäsets vattenförening, ekonomisk förening är ett aktiebolag vars verksamhet är Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att utföra, driva och underhålla vattenanlägg- ning för medlemmars fastigheter i södra Vallnäsets by i Sollefteå kommun. Läs mer om Södra Vallnäsets vattenförening, ekonomisk förening

Hugingatan 27

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2013-2020

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Södra Vallnäsets vattenförening, ekonomisk förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Södra Vallnäsets vattenförening, ekonomisk förening består av

Ordförande

Bo Sören Henriksson (75)

Styrelseledamot

Bo Sören Henriksson (75)

Lars Herman Holmqvist (77)

Marie Olivia Palmén (76)

Styrelsesuppleant

Bruno Lindgren (74)

Christina Holmqvist (72)

Anna Berg (40)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Södra Vallnäsets vattenförening, ekonomisk förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Södra Vallnäsets vattenförening, ekonomisk förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 716414-2262
Firmanamn Södra Vallnäsets vattenförening, ekonomisk förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Hugingatan 27
Postadress 195 52 Märsta
Säte Sollefteå, Västernorrlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1964-09-14
Firmanamn registrerat 1964-09-14
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-12-02
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
36001 - Grundvattenförsörjning
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att utföra, driva och underhålla vattenanlägg- ning för medlemmars fastigheter i södra Vallnäsets by i Sollefteå kommun.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas var för sig av
  • - Henriksson, Bo Sören
  • - Holmqvist, Lars Herman

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Södra Vallnäsets vattenförening, ekonomisk förening

Registrerat på adressen

Hugingatan 27
195 52 Märsta
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress