Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Västra Medelpads Taxi Ekonomisk förening

Organisationsnummer

716414-1736

Telefon

-

Adress

Ensillre 2274
841 00 Ånge

Antal ansvariga

2 st

Vad är Västra Medelpads Taxi Ekonomisk förening

Föreningen har till ändamål att med iakttagande av vad som stadgas i gällande lag och författning främst yrkestrafiklagen, yrkestrafikförordningen och lagen om ekonomiska föreningar a) jämlikt av myndighet meddelat tillstånd... Läs mer om Västra Medelpads Taxi Ekonomisk förening

Ensillre 2274

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Västra Medelpads Taxi Ekonomisk förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Västra Medelpads Taxi Ekonomisk förening består av

Likvidator

Lars Göran Meijer (82)

Ralph Bergström (60)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Västra Medelpads Taxi Ekonomisk förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Västra Medelpads Taxi Ekonomisk förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 716414-1736
Firmanamn Västra Medelpads Taxi Ekonomisk förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Likvidation beslutad 1991-06-14
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Ensillre 2274
Postadress 841 00 Ånge
Säte Ånge, Västernorrlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1981-10-13
Firmanamn registrerat 1981-10-13
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Uppgift saknas
F-skatt Uppgift saknas
Moms Uppgift saknas
2021-09-17
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.

Uppgift saknas

VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att med iakttagande av vad som stadgas i gällande lag och författning främst yrkestrafiklagen, yrkestrafikförordningen och lagen om ekonomiska föreningar a) jämlikt av myndighet meddelat tillstånd med Ånge kommun som trafikområde genom medlem utöva beställningstrafik för person- befordran(t v även ambulans i Stöde och skolbil i Stensån) b) genom biltrafikens Arbetsgivareförbund upprätta erforderliga kollektivavtal samt tillse att anställd personal erhåller avtalsenliga löner, c) främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom gemensamma inköp och gemensam service, d) verka för att av föreningen och dess medlemmar i verksamheten använd material hålles i tillbörligt och ändamålsenligt skick, e) vid behov i delägarnas intressen förestå yrkesmässig trafik, f) enligt anvisningar från Svenska Taxiförbundet o berörda myndigheter verka för upprätthållande av gällande taxor och en riktig tillämpning av desamma, g) av medlemmarna inhämta och därefter bearbeta tekniska och ekonomiska statistiska uppgifter rörande taxitrafiken, h) verka för en god rekrytering av taxiförare och taxiägare samt även i övrigt verka för den yrkesmässiga taxitrafikens sunda utveckling inom trafikområdet, i) i för- hållande till myndigheter och allmänheten tillvarataga och främja medlemmarnas ekonomiska och andra gemesamma intressen. ;
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av likvidatorerna.

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Västra Medelpads Taxi Ekonomisk förening

Registrerat på adressen

Ensillre 2274
841 00 Ånge

Företag (Säte)

Status

Ansvarig

Västra Medelpads Taxi Ekonomisk förening Likvidation
Likvidation
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress