Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Byggnadsföreningen Näset u.p.a.

Organisationsnummer

716413-9797

Telefon

-

Adress

c/o CHARLOTTA HELLGREN
Näset 191
865 91 ALNÖ

Antal ansvariga

9 st

Vad är Byggnadsföreningen Näset u.p.a.

Föreningen har till ändamål att uppföra byggnad, som skall utgöra lokaler för sammankomster för religiös verksamhet enligt Evangelisk luthersk bekännelse, nykterhetsverksamhet på religiös grund och annan god verksamhet, som... Läs mer om Byggnadsföreningen Näset u.p.a.

Näset 191

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Byggnadsföreningen Näset u.p.a..

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Byggnadsföreningen Näset u.p.a.. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Byggnadsföreningen Näset u.p.a.

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 716413-9797
Firmanamn Byggnadsföreningen Näset u.p.a.
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Näset 191
Postadress 865 91 ALNÖ
Säte Sundsvall, Västernorrlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1919-11-01
Firmanamn registrerat 1919-11-01
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-21
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att uppföra byggnad, som skall utgöra lokaler för sammankomster för religiös verksamhet enligt Evangelisk luthersk bekännelse, nykterhetsverksamhet på religiös grund och annan god verksamhet, som icke strider emot varje sig religiös grund och annan god verksamhet, som icke strider emot varje sig religionen eller nykterhetens grundprinciper.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas i förening av
  • - Hellgren, Anna Charlotta
  • - Ring, Sten Tommy

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Byggnadsföreningen Näset u.p.a.

Registrerat på adressen

Näset 191
865 91 ALNÖ
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: