Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Sollefteå Taxi, ekonomisk förening

Organisationsnummer

716413-9508

Telefon

-

Adress

Järnvägsgatan 24
881 30 SOLLEFTEÅ

Antal ansvariga

5 st

Vad är Sollefteå Taxi, ekonomisk förening

Föreningen som skall vara ansluten till Västernorrlands Taxiför- bund och Svenska Taxiförbundet, har till ändamål att med iakttag- ande av vad som stadgas i gällande lag och författning - främst yrkestrafiklagen (YTL),... Läs mer om Sollefteå Taxi, ekonomisk förening

Järnvägsgatan 24

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Sollefteå Taxi, ekonomisk förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Sollefteå Taxi, ekonomisk förening består av

Ordförande

Frans Börje Peter Östh (56)

Styrelseledamot

Frans Börje Peter Östh (56)

Martin Melander (65)

Peder Kempe (56)

Styrelsesuppleant

Nils Lennart Forsberg (76)

Arne Svensson (49)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Sollefteå Taxi, ekonomisk förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Sollefteå Taxi, ekonomisk förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 716413-9508
Firmanamn Sollefteå Taxi, ekonomisk förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Järnvägsgatan 24
Postadress 881 30 SOLLEFTEÅ
Säte Sollefteå, Västernorrlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1981-12-17
Firmanamn registrerat 1981-12-17
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 1994-01-01
Moms Aktiv i momsregistret sedan 1992-01-01
2021-09-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
49320 - Taxitrafik
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen som skall vara ansluten till Västernorrlands Taxiför- bund och Svenska Taxiförbundet, har till ändamål att med iakttag- ande av vad som stadgas i gällande lag och författning - främst yrkestrafiklagen (YTL), yrkestrafikförordningen (YTF), och lagen om ekonomiska föreningar (FL). a) jämlikt av myndigheten meddelat tillstånd med Sollefteå som trafikområde genom medlem utöva beställningstrafik för person- befordran b) för taxirörelse inom trafikområdet upprätta och vidmakthålla ett gemensamt telefonväsen (beställningskontor) och handha de gemensamma uppgifter i övrigt, som vederbörande myndighet eller förening finner bör för trafikens ordnande fullgöras av förening- en c) genom Biltrafikens Arbetsgivareförbund (BA) upprätta erforder- liga kollektivavtal d) främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom gemensamma inköp och gemensam service e) verka för att av föreningen och dess medlemmar i verksamheten använt material hålles i ändamålsenligt skick f) vid behov i delägarnas intresse förestå yrkesmässig trafik g) enligt anvisningar av Svenska Taxiförbundet verka för upprätt- hållande av en skälig taxa och riktig tillämpning av densamma h) av medlemmarna inhämta och därefter bearbeta tekniska och ekonomiskt-statistiska uppgifter rörande taxitrafiken i) verka för god rekrytering av taxiförare och taxiägare, samt i övrigt verka för den yrkesmässiga taxitrafikens sunda utveck- ling inom trafikområdet j) i förhållande till myndigheter och allmänheten tillvarata och främja medlemmarnas ekonomiska och andra gemensamma intressen. ;
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 22007835
Besöksadress: Järnvägsgatan 24
Postnummer: 881 30
Postort: Sollefteå
Län: Västernorrlands län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer:
Arbetsställenummer: 22007835
SNI-kod: 49320 - Taxitrafik
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Sollefteå Taxi, ekonomisk förening