Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Ygs Vattenledningsförening, Ekonomisk förening

Organisationsnummer

716413-3923

Telefon

-

Adress

c/o Anders Östberg
Skästravägen 89
827 62 Färila

Antal ansvariga

6 st

Vad är Ygs Vattenledningsförening, Ekonomisk förening

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att utföra, driva och underhålla en vattenledningsanläggning för medlemmar- nas fastigheter inom Yg i Ljusdals kommuns, Gävleborgs län. I föreningens uppgift ingår sålunda att... Läs mer om Ygs Vattenledningsförening, Ekonomisk förening

Skästravägen 89

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Ygs Vattenledningsförening, Ekonomisk förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Ygs Vattenledningsförening, Ekonomisk förening består av

Ordförande

Anders Östberg (50)

Styrelseledamot

Anders Östberg (50)

Börje Wallin (76)

Håkan Nyberg (56)

Styrelsesuppleant

Ingegärd Persson (72)

Karl Gösta Hedlund (68)

Susanne Horn (59)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Ygs Vattenledningsförening, Ekonomisk förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Ygs Vattenledningsförening, Ekonomisk förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 716413-3923
Firmanamn Ygs Vattenledningsförening, Ekonomisk förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Skästravägen 89
Postadress 827 62 Färila
Säte Ljusdal, Gävleborgs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1978-06-12
Firmanamn registrerat 1978-06-12
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att utföra, driva och underhålla en vattenledningsanläggning för medlemmar- nas fastigheter inom Yg i Ljusdals kommuns, Gävleborgs län. I föreningens uppgift ingår sålunda att för medlemmarnas behov anskaffa vatten och underhålla föreningens tillhörande vatten- ledningar och övriga anläggningar samt förutom huvudledning ut- föra serviceledning fram till fastighetsgräns.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas var för sig av
  • - Wallin, Paul Börje
  • - Östberg, Per Anders

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Ygs Vattenledningsförening, Ekonomisk förening

Registrerat på adressen

Skästravägen 89
827 62 Färila