Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Trollharns Hamnförening ekonomisk förening

Organisationsnummer

716413-3675

Telefon

-

Adress

c/o Jan Holm
Knektslättsvägen 28
826 50 Söderhamn

Antal ansvariga

8 st

Vad är Trollharns Hamnförening ekonomisk förening

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i deras egenskap av enskilda ägare till permanenta bostadshus, fritidshus eller båthus, inom det ursprungligen från 1934 föreningsägda... Läs mer om Trollharns Hamnförening ekonomisk förening

Knektslättsvägen 28

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Trollharns Hamnförening ekonomisk förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Trollharns Hamnförening ekonomisk förening består av

Styrelseledamot

Hans Birgersson (76)

Märta Gunilla Viklund (75)

Lars-Ove Flodberg (65)

Bo Svensson (62)

Jan Holm (62)

Styrelsesuppleant

Lars Edvard Mattsson (73)

Göran Spennare (73)

Mats Öman (50)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Trollharns Hamnförening ekonomisk förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Trollharns Hamnförening ekonomisk förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 716413-3675
Firmanamn Trollharns Hamnförening ekonomisk förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Knektslättsvägen 28
Postadress 826 50 Söderhamn
Säte Söderhamn, Gävleborgs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1934-08-29
Firmanamn registrerat 2013-07-09
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-24
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
68209 - Övrig förvaltning av egna eller arrenderade fastigheter
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i deras egenskap av enskilda ägare till permanenta bostadshus, fritidshus eller båthus, inom det ursprungligen från 1934 föreningsägda hamnområdet på fastigheten Granön 13:1 samt den intilliggande från 1992 färvärvade föreningsägda fastigheten Granön 13:1. Fastigheterna ägs genom lagfarter av det namnändrade Trollharns Hamnförening ek.för. (Ursprunglig och tidigare ägare Trollharns Fiskehamnsförening u p a). Föreningens verksamhetsområde utgörs sålunda av dessa båda fastigheter. Det åvilar därvidlag förenigen och medlemmarna: -att väl förvalta dessa fastigheter. -att väl vårda och nderhålla föreningens anläggningstillgångar och inventarier. -att ombesörja goda betingelser för medlemmar och den utomstående allmänheten, som äger tillträde till hamnområdet både från land och från sjösidan. Däri ingår god ordning genom skötsel och underhåll av till hamnen hörande bryggor. Särskilt beaktande av föreningens överenskommelse från 1985 men Länsstyrelsen i Gävleborgs län efter upprustning av stora kajen och intilliggande bryggor inom den centrala hamnbassängen. -att i mån av förekomst medverka till goda hamnbetingelser för det närliggande, licensierade yrkesfisket -att företräda medlemmarna i kontakter med myndigheter, närliggande, enskilda fastighetsägare, angränsande fritidsområde samt övriga som kan beröras av förenngen och nämnda fastigheter. -att för övrigt medverka till att skapa en god sämja inom föreningen och dess verksamhetsområde
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas var för sig av
  • - Birgersson, Hans Gunnar
  • - Holm, Jan Håkan

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Trollharns Hamnförening ekonomisk förening

Registrerat på adressen

Knektslättsvägen 28
826 50 Söderhamn
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: