Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Gnarpsåns Vattenregleringsförening u p a

Organisationsnummer

716413-3535

Telefon

-

Adress

c/o Gränsfors Elektriska Ab
Gränsfors 325
829 52 Bergsjö

Antal ansvariga

3 st

Vad är Gnarpsåns Vattenregleringsförening u p a

Gnarpsåns Vattenregleringsförening u p a är ett aktiebolag vars verksamhet är Att främja vattenavrinningen och vattenhushållningen i vattendraget genom reglering av de sjöar som för ändamålet äro lämpliga. Läs mer om Gnarpsåns Vattenregleringsförening u p a

Gränsfors 325

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Gnarpsåns Vattenregleringsförening u p a.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Gnarpsåns Vattenregleringsförening u p a består av

Ordförande

Gabriel Brånby (79)

Styrelseledamot

Gabriel Brånby (79)

Adam Gunnar Brånby (48)

Daniel Brånby (43)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Gnarpsåns Vattenregleringsförening u p a. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Gnarpsåns Vattenregleringsförening u p a

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 716413-3535
Firmanamn Gnarpsåns Vattenregleringsförening u p a
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Gränsfors 325
Postadress 829 52 Bergsjö
Säte Nordanstig, Gävleborgs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1929-02-06
Firmanamn registrerat 1929-02-06
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-19
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
43999 - Diverse övrig specialiserad bygg- och anläggningsverksamhet
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Att främja vattenavrinningen och vattenhushållningen i vattendraget genom reglering av de sjöar som för ändamålet äro lämpliga.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas ensam av
  • - Brånby, Gabriel

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Gnarpsåns Vattenregleringsförening u p a

Registrerat på adressen