Bolagsfakta
 • Kopiera namn
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera adress
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera organisationsnummer
 • {{ copyInfoText }}

HIH Invest Eskilstuna AB

Organisationsnummer

556858-6761

Är detta ditt företag?

Dina konkurrenter använder den här ytan för att berätta om sitt företag i syfte att nå nya kunder. Vi har miljontals användare så en korrekt och snygg företagsrapport gör skillnad.

Se exempel och hur du gör för att uppdatera dina företagsuppgifter

Telefon

020-21 04 00

Adress

c/o Amblin AB
Garvis Carlssons Gata 1
169 51 Solna

Antal ansvariga

5 st

 

Vad är HIH Invest Eskilstuna?

HIH Invest Eskilstuna AB är ett aktiebolag som har till föremål för sin verksamhet att förvärva, utveckla, marknadsföra, försälja, förvalta och hyra ut fastigheter i Sverige. Samt bedriva därmed förenlig verksamhet. Bolaget... Läs mer om HIH Invest Eskilstuna

Varifrån kommer informationen om HIH Invest Eskilstuna?

Informationen kommer från myndigheter, privata aktörer och egna insamlingar från Bolagsfakta. Läs mer om datan här.

Är detta ditt företag?

Dina konkurrenter använder den här ytan för att berätta om sitt företag i syfte att nå nya kunder. Vi har miljontals användare så en korrekt och snygg företagsrapport gör skillnad.

Se exempel och hur du gör för att uppdatera dina företagsuppgifter

Garvis Carlssons Gata 1

© OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Omsättning {{partOfText}}

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

{{formatedText}}
EBITDA {{partOfText}}

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2015-2022

Liknande bolag (SNI 6820)

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för HIH Invest Eskilstuna AB.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Befattningshavare

Extern firmatecknare

Messerschmidt, Lea

Styrelsen i HIH Invest Eskilstuna består av

Styrelseledamot

Johan Moberg (50) Kolla lön direkt

Veronica Gustafsson (43) Kolla lön direkt

Wallschläger, Malte

Sander, David

Ordförande

Sander, David

Revisor för bolaget

Huvudansvarig revisor

Mattias Lönnquist (43)

Revisor

Deloitte AB

Fördelning styrelse

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för HIH Invest Eskilstuna AB. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Anmärkningskontroll

Se anmärkningar & skuldsaldo
Följande visas och specificeras:
 • Ansökningar
 • Betalningsanmärkningar
 • Utmätning
 • Skuldsaldo
med Bolagsfakta Plus Köp bolagsfakta Plus för att se anmärkningar.

Köp bolagsfakta Plus för att se anmärkningar.

Bli Plus-kund och få fria anmärkningskontroller på alla aktiebolag. Med Plus får du också 20 fria Lönevisningar samt utökad information om ansvariga.

Koncern

HIH Invest Eskilstuna AB är ett koncernmoderbolag

För koncernmodern anges siffror enligt senaste årsredovisningen, dvs ej enligt koncernredovisningen.

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om HIH Invest Eskilstuna

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 556858-6761
Firmanamn HIH Invest Eskilstuna AB
Bolagsform Aktiebolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Garvis Carlssons Gata 1
Postadress 169 51 Solna
Säte Eskilstuna, Södermanlands län
Uppgifter om registrering De olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat 2011-07-01
Bolaget registrerat 2011-07-05
Firmanamn registrerat 2022-10-21
Bolagsordning 2022-09-08
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2017-11-09
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2011-09-08
Momsregistreringsnummer
(VAT-nummer)
SE556858676101
2024-07-21
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
68203 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget har till föremål för sin verksamhet att förvärva, utveckla, marknadsföra, försälja, förvalta och hyra ut fastigheter i Sverige. Samt bedriva därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även upplåna medel för finansiering av sådana fastigheter. Bolaget skall köpa, äga eller sälja endast förljande tillgångar (utvalda tillgångar): a) Bostadsfastigheter avsedda för boende, lokaler och fast egendom för blandad användning b) Fast egendom under utveckling om de godkända byggnadsplanerna uppfyller de under (a) ovan nämnda kraven och ett färdigställande under rådande omständigheterna kan förväntas inom en skälig tidsperiod c) Obebyggd fast egendom som i sinom tid är avsedd och lämplig för utveckling i enlighet med (a) ovan (d) Erbbaurecht (tyskt rättsligt begrepp, som påminner i viss mån om tomträtt) förutsatt att villkoren i (a) till (c) ovan är uppfyllda (e) Annan mark och annan tomträtt, likväl som rättigheter till fast egendom, såsom äganderätt i andelslägenhet, deläganderätt, tomträtt till bostadshus och partiell tomträtt om en långsiktig avkastning skäligen kan förväntas från tillgångarna Och andra tillgångar, som är nödvändiga för förvaltningen av de Utvalda Tillgångarna. Bolaget får även köpa, inneha eller sälja andelar i andra fastighetsbolag (Fastighetsbolag) i enlighet med tyska Investmentgesetz (InvG) paragraf 2 (4) no 6. Bolaget får endast förvärva Utvalda Tillgångar och andelar i Fastighetsbolag om deras värde har blivit fastställt i förväg av en expertkommitté i enlighet med paragraf 77 (1) InvG. Slutligen får Bolaget låna pengar för att finansiera förvärv och'eller uppförande av Utlvada Tillgångar, samt bevilja de nödvändiga säkerheter som krävs för detta, såsom inteckning i dess fasta egendom, i enlighet med tillämpliga svenska och tyska lagar och förordningar.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
 • Firman tecknas av styrelsen
 • Firman tecknas två i förening av
 • - Gustafsson, Veronica Anna-Maria
 • - Messerschmidt, Lea
 • - Moberg, Johan Hans Daniel
 • Firman tecknas två i förening av
 • - ledamöterna

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 51363299
Besöksadress: Gunborg Nymans väg 2
Postnummer: 632 22
Postort: Eskilstuna
Län: Södermanlands län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer:
Arbetsställenummer: 51363299
SNI-kod: 68203 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut 2018-2022

Omsättning

Resultat

NyckeltalFör att snabbt bilda sig en uppfattning om ett företags bokslut kan man ta hjälp av nyckeltal. Nyckeltalen räknas ut genom fastställda formler och presenteras oftast i procent. Med nyckeltalen kan man alltså enkelt följa ett företags trend över tid. 2022 2021 2020 2019 2018
Kassalikviditet (%)Kassalikviditet mäter betalningsförmågan på kort sikt. 306,7 240,8 47,5 291,8 582,1
Soliditet (%)Soliditet mäter betalningsförmågan på lång sikt. 36,9 36,3 36,8 39,0 41,6
Vinstmarginal efter finansnetto (%)Vinstmarginal efter finansnetto visar hur stor vinsten är ställt i relation till omsättningen. 46,7 19,7 12,0 13,5 12,2
EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization). 54 256 44 538 37 903 42 228 38 806
Personalkostnad per anställd (KSEK)Personalkostnad per anställd, är företagets totala personalkostnader ställ i relation till antalet anställda
Omsättning per anställd (KSEK)Omsättning per anställd är ett mått på företagets effektivitet.
Omsättningsförändring (%)Omsättningsförändring visar omsättningens förändring ställt i relation till föregående år. 13,8 14,8 −10,1 15,3 4,6
Bokslutsperiod 2022 2021 2020 2019 2018
Bokslutsperiod 2022-01-01 2022-12-31 2021-01-01 2021-12-31 2020-01-01 2020-12-31 2019-01-01 2019-12-31 2018-01-01 2018-12-31
Bokslutslängd 12 12 12 12 12
Resultaträkning (KSEK)I en resultaträkning redovisas ett företags intäkter och kostnader samt företagets resultat. Resultaträkningen och siffrorna däri är hämtade ur företagets årsredovisning som lämnats in till Bolagsverket. 2022 2021 2020 2019 2018
Rörelsens omsättningRörelsens omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår. 82 881 72 850 63 474 70 638 61 261
Nettoomsättning el Resultatavräknade fakturor 79 177 67 772 57 483 66 082 61 261
Aktiverat arbete för egen räkning 0 0 0 0 0
Övriga rörelseintäkter 3 704 5 078 5 991 4 556 0
Rörelsens kostnaderRörelsens kostnader kan till exempel vara lokalhyra och personalkostnader. −45 951 −59 528 −56 558 −51 932 −44 376
Övriga rörelsekostnader 0 0 0 0 0
Förändring lager mm 0 0 0 0 0
Råvaror och förnödenheter 0 0 0 0 0
Handelsvaror −0 −0 −0 −0 −0
Övriga externa kostnader −28 625 −28 312 −25 571 −28 410 −22 455
Personalkostnader −0 −0 −0 −0 −0
Avskrivningar −17 326 −31 216 −30 987 −23 522 −21 921
RörelseresultatRörelseresultatet är differensen mellan rörelsens omsättning/intäkter och rörelsekostnaderna under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår. Rörelseresultatet kallas i vissa sammanhang EBIT (Earnings Before Interest and Tax). 36 930 13 322 6 916 18 706 16 885
Detaljerat
Jämförelsestörande poster 0 0 0 0 0
Finansiella poster 7 162 8 555 9 005 9 143 9 386
Resultat från andelar i koncern- och intresseföretag 0 0 0 0 0
Ränteintäkter från koncernföretag 0 0 0 0 0
Externa ränteintäkter 43 18 0 0 0
Övriga finansiella ränteintäkter 0 0 0 0 0
Räntekostnader till koncernföretag 2 928 0 5 338 0 5 323
Externa räntekostnader 4 191 8 537 3 667 9 143 4 063
Övriga finansiella kostnader 0 0 0 0 0
Jämförelsestörande finansiella poster 0 0 0 0 0
Resultat efter finansnetto 29 854 4 803 −2 089 9 563 7 499
Extraordinära intäkter och kostnader 0 0 0 0 0
Extraordinära intäkter 0 0 0 0 0
Extraordinära kostnader 0 0 0 0 0
Resultat före bokslutsdispositioner 29 854 4 803 −2 089 9 563 7 499
Bokslutsdispositioner 0 0 0 0 0
Koncernbidrag 0 0 0 0 0
Aktieägartillskott 0 0 0 0 0
Bokslutsdispositioner 0 0 0 0 0
Resultat före skatt 29 854 4 803 −2 089 9 563 7 499
Skatt 0 0 0 0 0
Minoritetsintressen 0 0 0 0 0
Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår. 29 854 4 803 −2 089 9 563 7 499
Balansräkning (KSEK)En balansräkning innehåller information om företagets tillgångar, eget kapital och skulder vid ett visst datum, oftast vid sista dagen för räkenskapsåret. Balansräkningen och siffrorna däri är hämtade ur företagets årsredovisning som lämnats in till Bolagsverket. 2022 2021 2020 2019 2018
BalansomslutningBalansomslutning visar värdet på tillgångssidan respektive skulder och eget kapital. 627 980 626 011 626 503 659 137 678 887
TillgångarTillgångar ger svar på vilka resurser som finns i företaget. 627 980 626 011 626 503 659 137 678 887
Anläggningstillgångar 578 623 580 480 568 922 594 236 582 505
Immateriella anläggningstillgångar 0 0 0 0 0
Balanserade utgifter 0 0 0 0 0
Patent, licenser mm 0 0 0 0 0
Goodwill 0 0 0 0 0
Övriga immateriella anläggningstillgångar 0 0 0 0 0
Materiella anläggningstillgångar 578 623 580 374 568 905 594 150 582 350
Byggnader och mark 551 892 541 771 564 516 590 273 428 776
Maskiner 0 0 0 0 0
Inventarier 0 0 0 0 19
Maskiner och inventarier 0 0 0 0 0
Övriga materiella anläggningstillgångar, ej avskrivningsbara 153 555
Övriga materiella anläggningstillgångar avskrivningsbara 26 731 38 603 4 389 3 877 0
Finansiella anläggningstillgångar 0 106 17 86 155
Andelar i koncern- och intresseföretag 0 0 0 0 0
Fordringar på koncern- och intresseföretag 0 0 0 0 0
Lån till delägare & närstående 0 0 0 0 0
Övriga finansiella anläggningstillgångar 0 106 17 86 155
Omsättningstillgångar 49 357 45 531 57 581 64 901 96 382
Summa varulager 0 0 0 0 0
Pågående arbeten för annans räkning 0 0 0 0 0
Övrigt varulager 0 0 0 0 0
Summa kortfristiga fordringar 4 089 12 902 5 673 6 826 44 013
Kundfordringar 650 2 563 2 243 1 581 1 420
Fordringar hos koncern- och intresseföretag 0 0 0 0 0
Övriga kortfristiga fordringar 3 439 10 339 3 430 5 245 42 593
Summa kassa och bank 45 268 32 629 51 908 58 075 52 369
Summa kortfristiga placeringar 0 0 0 0 0
Kassa och bank 45 268 32 629 51 908 58 075 52 369
Eget kapitalEget kapital är företagets egna medel och utgörs av tillgångar minus skulder. 231 960 227 106 230 303 256 892 282 329
Summa bundet eget kapital 50 50 50 50 50
Aktiekapital 50 50 50 50 50
Överkursfond 0 0 0 0 0
Uppskrivningsfond 0 0 0 0 0
Övrigt bundet eget kapital 0 0 0 0 0
Summa fritt eget kapital 231 910 227 056 230 253 256 842 282 279
Balanserat resultat 202 056 222 253 232 342 247 279 274 780
Erhållna/lämnade koncernbidrag 0 0 0 0 0
Erhållna/lämnade aktieägartillskott 0 0 0 0 0
Årets resultat 29 854 4 803 −2 089 9 563 7 499
Obeskattade reserverObeskattade reserver är ännu ej beskattad vinst som används för att jämna ut skattebelastningen mellan bra och dåliga år. 0 0 0 0 0
AvsättningarAvsättningar avser åtaganden som företaget har som till exempel pensioner och avgångsvederlag. 0 0 0 0 0
SkulderSkulder är en post som anger vilka skulder företaget har och delas upp i kortfristiga och långfristiga skulder. 396 020 398 905 396 200 402 245 396 558
Summa långfristiga skulder 379 927 380 000 275 000 380 000 380 000
Obligationslån 0 0 0 0 0
Skulder till kreditinstitut, långa 274 927 275 000 275 000 275 000 275 000
Skulder till koncern- och intresseföretag, långa 105 000 105 000 0 105 000 105 000
Övriga långfristiga skulder 0 0 0 0 0
Summa kortfristiga skulder 16 093 18 905 121 200 22 245 16 558
Skulder till kreditinstitut, korta 0 0 0 0 0
Leverantörsskulder 1 528 0 65 88 2
Skulder till koncern- och intresseföretag, korta 0 0 105 000 190 0
Övriga kortfristiga skulder 14 565 18 905 16 135 21 967 16 556
NoterNoterna är en obligatorisk del av årsredovisningen. I noterna specificeras innehållet i resultaträkningen och balansräkningen. Ibland kallas noterna "tilläggsupplysningar". 2022 2021 2020 2019 2018
Tilläggsupplysningar
Antal anställda 0
Löner till styrelse & VD 0 0 0 0 0
Varav tantiem till styrelse & VD 0 0 0 0 -
Löner till övriga anställda 0 0 0 0 0
Varav resultatlön till övriga anställda 0 0 0 0 -
Sociala kostnader 0 0 0 0 0
Företagsinteckningar 0 0
Fastighetsinteckningar 291 000 291 000 291 000 291 000 291 000
Övriga säkerheter 105 000 105 000 105 000 105 000 105 000
Summa säkerheter 396 000 396 000
Villkorat aktieägartillskott 0 0
Övriga ansvarsförbindelser 0 0
Summa ansvarsförbindelser 0 0
Beviljad checkräkningskredit - - - - -
Utnyttjad checkräkningskredit - - - - -
Räntenetto finansbolag - - - - -
Utdelning 0 0 0 0 0

Årsredovisning

HIH Invest Eskilstuna AB:s årsredovisningar

Ta del av vinstutdelning, resultaträkning, balansräkning, revisions & förvaltningsberättelse

Mer om HIH Invest Eskilstuna

Styrelsens könsfördelning

Samtliga Sveriges styrelsers könsfördelning

Senaste bokslut 2022

Antal anställda
0
Könsfördelning styrelse
25,0 % män (1), 25,0 % kvinnor (1), 50,0 % (2) okänt
Omsättning
82 881 KSEK (+13,8 % mot föregående år)
Rörelseresultat
36 930 KSEK (+177,2 % mot föregående år)
Total lön till styrelse & VD
0 KSEK
Utdelning till aktieägare
0 KSEK
Inbetald skatt
0 KSEK
Inbetald skatt de senaste 5 åren
0 KSEK

HIH Invest Eskilstuna AB har 0 anställda och gjorde ett resultat på 29 854 KSEK med omsättning 82 881 KSEK under 2022.

Bolaget hade då en omsättningstillväxt på 13,8 %. HIH Invest Eskilstunas vinstmarginal låg vid senaste årsbokslutet på 46,7 % vilket ger HIH Invest Eskilstuna placeringen 81 835 i Sverige av totalt 750 535 aktiebolag. Det ger samtidigt HIH Invest Eskilstuna placeringen 554 av kommunens totalt 5 183 aktiebolag.

Ordförande för HIH Invest Eskilstuna AB är Sander, David och Styrelseledamot är Wallschläger, Malte .

Under de senaste 5 åren har HIH Invest Eskilstuna betalat in totalt 0 KSEK i skatt vilket placerar bolaget på plats 511 319 av Sveriges alla 750 535 aktiebolag.

HIH Invest Eskilstuna AB har organisationsnummer 556858-6761. HIH Invest Eskilstuna har säte i Eskilstuna. Det går bra att ta kontakt med HIH Invest Eskilstuna AB på telefonnummer 020-21 04 00.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Eskilstuna kommun.

Registrerat på adressen

Garvis Carlssons Gata 1
169 51 Solna

Företag (Säte)

Status

Ansvarig

CEREP Sweden B AB Likvidation
Likvidation
Bogeling Förvaltning AB Likvidation
Likvidation
Nacka Strand Fastighets AB Aktiv
Johan Bengtsson (En av Ledamöterna)
Aktiv Johan Bengtsson (En av Ledamöterna)
NDS Fagerö AB Likvidation
Likvidation
Solterrassen i Solsidan AB Likvidation
Likvidation
Mariehöjd Mark 4 AB Likvidation
Likvidation
CEREP Västerås Holding AB Likvidation
Likvidation
HIH Invest Eskilstuna AB Aktiv
Johan Moberg (En av Ledamöterna)
Aktiv Johan Moberg (En av Ledamöterna)
Åby Stallbacke Utveckling AB Likvidation
Likvidation
Nacka 13:79 JV AB Aktiv
Fredrik André (En av Ledamöterna)
Aktiv Fredrik André (En av Ledamöterna)
Nacka 13:79 AB Aktiv
Fredrik André (En av Ledamöterna)
Aktiv Fredrik André (En av Ledamöterna)
Nacka 13:79 Holding AB Aktiv
Fredrik André (En av Ledamöterna)
Aktiv Fredrik André (En av Ledamöterna)
Jamba Fastighets AB Likvidation
Likvidation
Klaräpple Fastighets AB Likvidation
Likvidation
Ljurafältet Holding AB Likvidation
Likvidation
T-C Nordics Investment AB Aktiv
Magnus Kenning (En av Ledamöterna)
Aktiv Magnus Kenning (En av Ledamöterna)
Melonkalvill AB Likvidation
Likvidation
Hagalund Mark AB Likvidation
Likvidation
Nordvästra Zebran Mark 1 AB Likvidation
Likvidation
Nordvästra Zebran Mark 2 AB Likvidation
Likvidation
Läderrenett Fastigheter AB Likvidation
Likvidation
Mariehöjd Holding AB Likvidation
Likvidation
Löfcap Partners AB Likvidation
Likvidation
Snickaren Mark AB Likvidation
Likvidation
Stadsmuren Sundberg AB Likvidation
Likvidation
Oberländer Fastighets AB Likvidation
Likvidation
Magnolia Hotellutveckling AB Likvidation
Likvidation
Yawtoof AB Likvidation
Likvidation
Kanikenäsvarvet AB Likvidation
Likvidation
Jideon Mark Etapp 1 AB Likvidation
Likvidation
Bergslagsparken Holding AB Likvidation
Likvidation
Vestibulen Mark AB Likvidation
Likvidation
Salongen 1 Mark AB Likvidation
Likvidation
Mark 1 i Luleå AB Likvidation
Likvidation
Fallskärmen 8 Mark AB Likvidation
Likvidation
Magnolia Projekt 403 AB Likvidation
Likvidation
Magnolia Projekt 407 AB Likvidation
Likvidation
Fjärdingen 29:1 AB Likvidation
Likvidation
Fjärdingen Holding 29:1 AB Likvidation
Likvidation
Fjärdingen Holding 27:6 AB Likvidation
Likvidation
Fjärdingen Holding 27:5 AB Likvidation
Likvidation
Fjärdingen 27:6 II AB Likvidation
Likvidation
Fjärdingen 29:1 II AB Likvidation
Likvidation
Fastighets AB Zwei Likvidation
Likvidation
Bostadsrättsföreningen Fjärdingen 27:6 Likvidation
Likvidation
Bostadsrättsföreningen Fjärdingen 27:6 II Likvidation
Likvidation
Bostadsrättsföreningen Fjärdingen 29:1 II Likvidation
Likvidation
Bostadsrättsföreningen Sländan i Södertälje Likvidation
Likvidation
Bostadsrättsföreningen Gjutjärnet i Eskilstuna Likvidation
Likvidation
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress