Bolagsfakta
 • Kopiera namn
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera adress
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera organisationsnummer
 • {{ copyInfoText }}

Darelli AB

Organisationsnummer

556017-3634

Är detta ditt företag?

Dina konkurrenter använder den här ytan för att berätta om sitt företag i syfte att nå nya kunder. Vi har miljontals användare så en korrekt och snygg företagsrapport gör skillnad.

Se exempel och hur du gör för att uppdatera dina företagsuppgifter

Telefon

076-128 86 91

Adress

Långesäter Stensgården 1
541 97 Lerdala

Antal ansvariga

2 st

 

Vad är Darelli?

Aktiebolaget ska bedriva skogs- och jordbruk, bedriva sågverks- rörelse och träförädling, import och export av trä och förädlade träprodukter, flis och massaproduktion, tillverkning och handel med biobränsle, oljeväxtproduktio... Läs mer om Darelli

Varifrån kommer informationen om Darelli?

Informationen kommer från myndigheter, privata aktörer och egna insamlingar från Bolagsfakta. Läs mer om datan här.

Är detta ditt företag?

Dina konkurrenter använder den här ytan för att berätta om sitt företag i syfte att nå nya kunder. Vi har miljontals användare så en korrekt och snygg företagsrapport gör skillnad.

Se exempel och hur du gör för att uppdatera dina företagsuppgifter

Långesäter Stensgården 1

© OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Omsättning {{partOfText}}

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

{{formatedText}}
EBITDA {{partOfText}}

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2015-2022

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn KontrollerarKontroll motsvarar det som hos Bolagsverket heter omfattning av kontroll
Daniel Norrgård Darelli 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Darelli består av

Styrelseledamot

Daniel Norrgård Darelli (52) Kolla lön direkt

Styrelsesuppleant

Siv Darelli (77) Kolla lön direkt

Fördelning styrelse

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Darelli AB. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Anmärkningskontroll

Se anmärkningar & skuldsaldo
Följande visas och specificeras:
 • Ansökningar
 • Betalningsanmärkningar
 • Utmätning
 • Skuldsaldo
med Bolagsfakta Plus Köp bolagsfakta Plus för att se anmärkningar.

Köp bolagsfakta Plus för att se anmärkningar.

Bli Plus-kund och få fria anmärkningskontroller på alla aktiebolag. Med Plus får du också 20 fria Lönevisningar samt utökad information om ansvariga.

Koncern

Darelli AB är ett koncernmoderbolag

För koncernmodern anges siffror enligt senaste årsredovisningen, dvs ej enligt koncernredovisningen.

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om Darelli

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 556017-3634
Firmanamn Darelli AB
Bolagsform Aktiebolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Långesäter Stensgården 1
Postadress 541 97 Lerdala
Säte Jönköping, Jönköpings län
Uppgifter om registrering De olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat 1919-02-28
Bolaget registrerat 1919-05-07
Firmanamn registrerat 2013-10-15
Bolagsordning 2021-06-01
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2015-10-22
Moms Aktiv i momsregistret sedan 1996-01-01
Momsregistreringsnummer
(VAT-nummer)
SE556017363401
2024-03-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
02101 - Skogsförvaltning
68203 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Aktiebolaget ska bedriva skogs- och jordbruk, bedriva sågverks- rörelse och träförädling, import och export av trä och förädlade träprodukter, flis och massaproduktion, tillverkning och handel med biobränsle, oljeväxtproduktion och förädling av vetetabiliska oljor, lamm- och nötköttsproduktion, avel och produktion av fjäderfä, avel och köttproduktion av hägnat vilt, jaktvård och uthyrning av jakt, bedriva handel med skogs- och lantbruks- maskiner, bedriva tillverkning av skogs- och lantbruksmaskiner, samt därtill bedriva fastighetsförvaltning av bostäder och kommersiella lokaler samt lager och stallbyggnader, byggnation och renovering av lantbruksbyggnader, samt därtill bedriva bevakningsverksamhet, utbildnig av bevakningspersonal och säkerhetspersoner, utbildning och uthyrning av säkerhetsförare och personskyddare, bedriva skogsväkteri och tillsyn av naturområden och egendomar, bedriva utbildning och uthyrning av skyddshundar och eftersökningshundar, samt bedriva teknisk support och konsultation samt produktion av miljötekniska verktyg och mät- utrustningar, producera miljötekniska ventilations- och filter- anläggningar, tillverka förbränningsugnar, bedriva mekanisk verkstad, ytbehandling, industrisvetsning, metallbearbetning, plast- och kompositmaterialsindustri, samt bedriva juridisk och ekonomisk konsultation inom nationell och internationell miljö- teknik och företagande samt bedriva produktion och konsultation inom informationsteknologi och media, bedriva tidningsproduktion och utgivning av periodiska tidskrifter, bedriva internetbaserade media och servicetjänster, utveckla och bedriva handel med datorsäkerhetssystem samt bedriva handel och import av person och lastbilar jämte entreprenadmaskiner, bedriva uthyrning av person och lastbilar jämte entreprenadmaskiner, bedriva reparation och serviceverkstäder för person och lastbilar jämte entreprenad- maskiner, samt bedriva rekreationsverksamhet inom researrangemang och hotell samt restaurang, bedriva finansiering vid handel av produkter och tjänster inom verksamhetsområden som ovan nämnts, samt även därtill av vad här ovan rubricerats förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
 • Firman tecknas av styrelsen

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 33952532
Besöksadress:
Postnummer:
Postort: Tidaholm
Län: Västra Götalands län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer: 076-128 86 91
Arbetsställenummer: 33952532
SNI-kod: 02101 - Skogsförvaltning
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut 2018-2022

Omsättning

Resultat

NyckeltalFör att snabbt bilda sig en uppfattning om ett företags bokslut kan man ta hjälp av nyckeltal. Nyckeltalen räknas ut genom fastställda formler och presenteras oftast i procent. Med nyckeltalen kan man alltså enkelt följa ett företags trend över tid. 2022 2021 2020 2019 2018
Kassalikviditet (%)Kassalikviditet mäter betalningsförmågan på kort sikt. 237,8 177,9 367,9 371,3 321,6
Soliditet (%)Soliditet mäter betalningsförmågan på lång sikt. 23,5 41,8 44,3 51,4 35,3
Vinstmarginal efter finansnetto (%)Vinstmarginal efter finansnetto visar hur stor vinsten är ställt i relation till omsättningen. 68,5 760,0 18,4 26 783,3
EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization). 840 -224 -55 -548 -599
Personalkostnad per anställd (KSEK)Personalkostnad per anställd, är företagets totala personalkostnader ställ i relation till antalet anställda
Omsättning per anställd (KSEK)Omsättning per anställd är ett mått på företagets effektivitet.
Omsättningsförändring (%)Omsättningsförändring visar omsättningens förändring ställt i relation till föregående år. 87,5 72,1 4 616,7 -100,0
Bokslutsperiod 2022 2021 2020 2019 2018
Bokslutsperiod 2022-01-01 2022-12-31 2021-01-01 2021-12-31 2020-01-01 2020-12-31 2019-01-01 2019-12-31 2018-01-01 2018-12-31
Bokslutslängd 12 12 12 12 12
Resultaträkning (KSEK)I en resultaträkning redovisas ett företags intäkter och kostnader samt företagets resultat. Resultaträkningen och siffrorna däri är hämtade ur företagets årsredovisning som lämnats in till Bolagsverket. 2022 2021 2020 2019 2018
Rörelsens omsättningRörelsens omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår. 913 487 283 6 0
Nettoomsättning el Resultatavräknade fakturor 54 487 283 6 0
Aktiverat arbete för egen räkning 0 0 0 0 0
Övriga rörelseintäkter 859 0 0 0 0
Rörelsens kostnaderRörelsens kostnader kan till exempel vara lokalhyra och personalkostnader. -63 -710 -351 -569 -618
Övriga rörelsekostnader 0 0 0 0 0
Förändring lager mm 0 0 0 0 0
Råvaror och förnödenheter 0 0 0 0 0
Handelsvaror 0 0 0 0 0
Övriga externa kostnader -63 -498 -292 -19 -11
Personalkostnader 0 -212 -41 -532 -589
Avskrivningar 0 0 -18 -18 -18
RörelseresultatRörelseresultatet är differensen mellan rörelsens omsättning/intäkter och rörelsekostnaderna under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår. Rörelseresultatet kallas i vissa sammanhang EBIT (Earnings Before Interest and Tax). 840 -224 -73 -566 -617
Detaljerat
Jämförelsestörande poster 0 0 0 0 0
Finansiella poster -802 3 926 125 2 173 877
Resultat från andelar i koncern- och intresseföretag -878 3 925 125 2 173 877
Ränteintäkter från koncernföretag 0 0 0 0 0
Externa ränteintäkter 75 0 0 0 0
Övriga finansiella ränteintäkter 0 0 0 0 0
Räntekostnader till koncernföretag 0 0 0 0 0
Externa räntekostnader 1 1 0 0 0
Övriga finansiella kostnader 0 0 0 0 0
Jämförelsestörande finansiella poster 0 0 0 0 0
Resultat efter finansnetto 36 3 701 52 1 607 260
Extraordinära intäkter och kostnader 0 0 0 0 0
Extraordinära intäkter 0 0 0 0 0
Extraordinära kostnader 0 0 0 0 0
Resultat före bokslutsdispositioner 36 3 701 52 1 607 260
Bokslutsdispositioner -9 -926 -15 -402 0
Koncernbidrag 0 0 0 0 0
Aktieägartillskott 0 0 0 0 0
Bokslutsdispositioner -9 -926 -15 -402 0
Resultat före skatt 27 2 775 37 1 205 259
Skatt 6 570 6 265 -2
Minoritetsintressen 0 0 0 0 0
Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår. 21 2 205 31 940 261
Balansräkning (KSEK)En balansräkning innehåller information om företagets tillgångar, eget kapital och skulder vid ett visst datum, oftast vid sista dagen för räkenskapsåret. Balansräkningen och siffrorna däri är hämtade ur företagets årsredovisning som lämnats in till Bolagsverket. 2022 2021 2020 2019 2018
BalansomslutningBalansomslutning visar värdet på tillgångssidan respektive skulder och eget kapital. 14 357 12 795 7 725 7 713 7 680
TillgångarTillgångar ger svar på vilka resurser som finns i företaget. 14 357 12 795 7 725 7 713 7 680
Anläggningstillgångar 8 133 8 133 760 498 515
Immateriella anläggningstillgångar 0 0 0 0 0
Balanserade utgifter 0 0 0 0 0
Patent, licenser mm 0 0 0 0 0
Goodwill 0 0 0 0 0
Övriga immateriella anläggningstillgångar 0 0 0 0 0
Materiella anläggningstillgångar 0 0 0 18 35
Byggnader och mark 0 0 0 0 0
Maskiner 0 0 0 0 0
Inventarier 0 0 0 18 35
Maskiner och inventarier 0 0 0 0 0
Övriga materiella anläggningstillgångar, ej avskrivningsbara 0
Övriga materiella anläggningstillgångar avskrivningsbara 0 0 0 0 0
Finansiella anläggningstillgångar 8 133 8 133 760 480 480
Andelar i koncern- och intresseföretag 8 128 8 128 480 480 480
Fordringar på koncern- och intresseföretag 6 5 0 0 0
Lån till delägare & närstående 0 0 0 0 0
Övriga finansiella anläggningstillgångar 0 0 280 0 0
Omsättningstillgångar 6 224 4 662 6 965 7 215 7 165
Summa varulager 0 0 0 0 0
Pågående arbeten för annans räkning 0 0 0 0 0
Övrigt varulager 0 0 0 0 0
Summa kortfristiga fordringar 6 191 4 605 6 952 7 212 7 165
Kundfordringar 0 0 0 0 0
Fordringar hos koncern- och intresseföretag 6 116 4 605 6 939 7 202 7 163
Övriga kortfristiga fordringar 75 0 13 10 2
Summa kassa och bank 33 57 13 3 0
Summa kortfristiga placeringar 0 0 0 0 0
Kassa och bank 33 57 13 3 0
Eget kapitalEget kapital är företagets egna medel och utgörs av tillgångar minus skulder. 2 294 4 273 3 068 3 617 2 677
Summa bundet eget kapital 200 200 200 200 200
Aktiekapital 100 100 100 100 100
Överkursfond 0 0 0 0 0
Uppskrivningsfond 0 0 0 0 0
Övrigt bundet eget kapital 100 100 100 100 100
Summa fritt eget kapital 2 094 4 073 2 868 3 417 2 477
Balanserat resultat 2 073 1 868 2 837 2 477 2 216
Erhållna/lämnade koncernbidrag 0 0 0 0 0
Erhållna/lämnade aktieägartillskott 0 0 0 0 0
Årets resultat 21 2 205 31 940 261
Obeskattade reserverObeskattade reserver är ännu ej beskattad vinst som används för att jämna ut skattebelastningen mellan bra och dåliga år. 1 391 1 382 456 441 40
AvsättningarAvsättningar avser åtaganden som företaget har som till exempel pensioner och avgångsvederlag. 0 0 0 0 0
SkulderSkulder är en post som anger vilka skulder företaget har och delas upp i kortfristiga och långfristiga skulder. 10 672 7 139 4 200 3 654 4 963
Summa långfristiga skulder 8 055 4 519 2 307 1 711 2 735
Obligationslån 0 0 0 0 0
Skulder till kreditinstitut, långa 0 0 0 0 0
Skulder till koncern- och intresseföretag, långa 7 826 4 519 2 307 877 923
Övriga långfristiga skulder 229 0 0 834 1 812
Summa kortfristiga skulder 2 617 2 620 1 893 1 943 2 228
Skulder till kreditinstitut, korta 0 0 0 0 0
Leverantörsskulder 0 0 0 1 0
Skulder till koncern- och intresseföretag, korta 0 0 0 0 0
Övriga kortfristiga skulder 2 617 2 620 1 893 1 942 2 228
NoterNoterna är en obligatorisk del av årsredovisningen. I noterna specificeras innehållet i resultaträkningen och balansräkningen. Ibland kallas noterna "tilläggsupplysningar". 2022 2021 2020 2019 2018
Tilläggsupplysningar
Antal anställda
Löner till styrelse & VD 0 - - - -
Varav tantiem till styrelse & VD 0 - - - -
Löner till övriga anställda 0 - - - -
Varav resultatlön till övriga anställda 0 - - - -
Sociala kostnader 0 - - - -
Företagsinteckningar 0 0
Fastighetsinteckningar 0 0
Övriga säkerheter 0 0 0 0 0
Summa säkerheter 0 0
Villkorat aktieägartillskott 0 0
Övriga ansvarsförbindelser 0 0 0
Summa ansvarsförbindelser 0 0
Beviljad checkräkningskredit - - - - -
Utnyttjad checkräkningskredit 0 0 0 - -
Räntenetto finansbolag - - - - -
Utdelning 0 2 000 1 000 580 0

Årsredovisning

Darelli AB:s årsredovisningar

Ta del av vinstutdelning, resultaträkning, balansräkning, revisions & förvaltningsberättelse

Mer om Darelli

Det finns ingen mer information tillgänglig för detta bolag.

Registrerat på adressen

Långesäter Stensgården 1
541 97 Lerdala
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: