Bolagsfakta
 • Kopiera namn
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera adress
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera organisationsnummer
 • {{ copyInfoText }}

KOINOBORI Aktiebolag

Organisationsnummer

556001-6494

Telefon

-

Adress

c/o Thomas Axell
Box 5131
402 23 Göteborg

Antal ansvariga

2 st

Vad är KOINOBORI Aktiebolag?

KOINOBORI Aktiebolag är ett aktiebolag som har till föremål för sin verksamhet att - utan att driva bankrörelse eller sådan rörelse som avses i lagen (1963-76) om kreditaktiebolag - direkt eller genom dotterbolag. 1) Idka... Läs mer om KOINOBORI Aktiebolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för KOINOBORI Aktiebolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i KOINOBORI Aktiebolag består av

Styrelseledamot

Ingrid Annika Rudolf (73)

Anders Rudolf (69)

Fördelning styrelse

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för KOINOBORI Aktiebolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Anmärkningskontroll

Se anmärkningar & skuldsaldo
Följande visas och specificeras:
 • Ansökningar
 • Betalningsanmärkningar
 • Utmätning
 • Skuldsaldo
med Bolagsfakta Plus Köp bolagsfakta Plus för att se anmärkningar.

Köp bolagsfakta Plus för att se anmärkningar.

Bli Plus-kund och få fria anmärkningskontroller på alla aktiebolag. Med Plus får du också 20 fria Lönevisningar samt utökad information om ansvariga.

Företagsuppgifter om KOINOBORI Aktiebolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 556001-6494
Firmanamn KOINOBORI Aktiebolag
Bolagsform Aktiebolag
Status Konkurs inledd 1992-03-16
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 5131
Postadress 402 23 Göteborg
Säte Göteborg, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat 1874-03-31
Bolaget registrerat 1897-12-06
Firmanamn registrerat 1991-04-16
Bolagsordning 1991-01-28
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-07-29
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget har till föremål för sin verksamhet att - utan att driva bankrörelse eller sådan rörelse som avses i lagen (1963-76) om kreditaktiebolag - direkt eller genom dotterbolag. 1) Idka finansieringsrörelse avseende lös egendom: fakturabelåning och-eller fakturaköp, belåning och-eller köp av rättigheter enligt försäljningsavtal i övrigt samt enligt leasingavtal och hyresavtal, Övertagande av köpares betalningsskyldighet gentemot säljare även utan samband med fakturaköp, lagerbelåning, lämnande av kredit mot betryggande säkerhet i fast eller lös egendom eller i form av borgen samt, köp, försäljning och leasing av maskiner, transportmedel och annan utrustning samt sådana byggnader som är att anse såsom lös egendom, kontokortskrediter eller genom samarbetsavtal med viss leverantör avseende finansiering av dennes försäljning av varor eller tjänster, handel med immateriella rättigheter, 2) idka finansiering av nyproduktion av fritidsfastigheter ( även i samband med fast egendom) inom ramen för samarbetsavtal med leverantör av sådan lös egendom som avser materialsatser till fritidshus. 3) idka inkassorörelse, ombesörjande av likvider samt därmed jämförliga ärenden. 4) utveckla datasystem, utarbeta dataprogram, utföra bearbetning i datamaskin samt marknadsföra, försälja datatjänster och andra administrativa tjänster 5) lämna råd och service i samband med nu nämnda verksamheter, däri inbegripet underhåll av leasingobjekt.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
 • Firman tecknas av styrelsen
 • Då styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 0 suppleanter är
 • - styrelsen inte fulltalig.
 • - Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.
 • - Per Folke Thomas Axell, 490408-0290 saknar numera behörighet att vara styrelseledamot.

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Årsredovisning

KOINOBORI Aktiebolag:s senaste årsredovisning

Ta del av vinstutdelning, resultaträkning, balansräkning, revisions & förvaltningsberättelse

Mer om KOINOBORI Aktiebolag

Styrelseledamot för KOINOBORI Aktiebolag är Ingrid Annika Rudolf och Styrelseledamot är Anders Rudolf.

KOINOBORI Aktiebolag har organisationsnummer 556001-6494. KOINOBORI Aktiebolag har säte i Göteborg. Det går bra att ta kontakt med KOINOBORI Aktiebolag på adress Box 5131, 402 23 Göteborg.

Registrerat på adressen

Box 5131
402 23 Göteborg
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress