Bolagsfakta
 • Kopiera namn
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera adress
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera organisationsnummer
 • {{ copyInfoText }}

KOINOBORI Aktiebolag

Organisationsnummer

556001-6494

Information från företaget

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Genom att utnyttja möjligheten att lägga in företagsinformation här kan du nå nya kunder.

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort

Telefon

-

Adress

Box 23028
104 35 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

 

Vad är KOINOBORI Aktiebolag?

KOINOBORI Aktiebolag är ett aktiebolag som har till föremål för sin verksamhet att - utan att driva bankrörelse eller sådan rörelse som avses i lagen (1963-76) om kreditaktiebolag - direkt eller genom dotterbolag. 1) Idka... Läs mer om KOINOBORI Aktiebolag

Varifrån kommer informationen om KOINOBORI Aktiebolag?

Informationen kommer från myndigheter, privata aktörer och egna insamlingar från Bolagsfakta. Läs mer om datan här.

Information från företaget

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Genom att utnyttja möjligheten att lägga in företagsinformation här kan du nå nya kunder.

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2015-2022

Liknande bolag (SNI 0000)

Här kan du se bolag som liknar KOINOBORI Aktiebolag. Listorna visar bolag i samma bransch (SNI 0000 - Undergrupp saknas), som antingen är bland de största i Sverige, de största i kommunen, eller ligger i närheten av KOINOBORI Aktiebolag.

SNI 0000 - Undergrupp saknas

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för KOINOBORI Aktiebolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i KOINOBORI Aktiebolag består av

Styrelseledamot

Ingrid Annika Rudolf (75)

Anders Rudolf (71)

Fördelning styrelse

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för KOINOBORI Aktiebolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Anmärkningskontroll

Se anmärkningar & skuldsaldo
Följande visas och specificeras:
 • Ansökningar
 • Betalningsanmärkningar
 • Utmätning
 • Skuldsaldo
med Bolagsfakta Plus Köp bolagsfakta Plus för att se anmärkningar.

Köp bolagsfakta Plus för att se anmärkningar.

Bli Plus-kund och få fria anmärkningskontroller på alla aktiebolag. Med Plus får du också 20 fria Lönevisningar samt utökad information om ansvariga.

Koncern

KOINOBORI Aktiebolag ingår ej i någon koncern.

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om KOINOBORI Aktiebolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 556001-6494
Firmanamn KOINOBORI Aktiebolag
Bolagsform Aktiebolag
Status Konkurs inledd 1992-03-16
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 23028
Postadress 104 35 Stockholm
Säte Göteborg, Västra Götalands län
Uppgifter om registrering De olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat 1874-03-31
Bolaget registrerat 1897-12-06
Firmanamn registrerat 1991-04-16
Bolagsordning 1991-01-28
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
Momsregistreringsnummer
(VAT-nummer)
SE556001649401
2023-09-22
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget har till föremål för sin verksamhet att - utan att driva bankrörelse eller sådan rörelse som avses i lagen (1963-76) om kreditaktiebolag - direkt eller genom dotterbolag. 1) Idka finansieringsrörelse avseende lös egendom: fakturabelåning och-eller fakturaköp, belåning och-eller köp av rättigheter enligt försäljningsavtal i övrigt samt enligt leasingavtal och hyresavtal, Övertagande av köpares betalningsskyldighet gentemot säljare även utan samband med fakturaköp, lagerbelåning, lämnande av kredit mot betryggande säkerhet i fast eller lös egendom eller i form av borgen samt, köp, försäljning och leasing av maskiner, transportmedel och annan utrustning samt sådana byggnader som är att anse såsom lös egendom, kontokortskrediter eller genom samarbetsavtal med viss leverantör avseende finansiering av dennes försäljning av varor eller tjänster, handel med immateriella rättigheter, 2) idka finansiering av nyproduktion av fritidsfastigheter ( även i samband med fast egendom) inom ramen för samarbetsavtal med leverantör av sådan lös egendom som avser materialsatser till fritidshus. 3) idka inkassorörelse, ombesörjande av likvider samt därmed jämförliga ärenden. 4) utveckla datasystem, utarbeta dataprogram, utföra bearbetning i datamaskin samt marknadsföra, försälja datatjänster och andra administrativa tjänster 5) lämna råd och service i samband med nu nämnda verksamheter, däri inbegripet underhåll av leasingobjekt.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
 • Firman tecknas av styrelsen
 • Då styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 0 suppleanter är
 • - styrelsen inte fulltalig.
 • - Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.
 • - Per Folke Thomas Axell, 490408-0290 saknar numera behörighet att vara styrelseledamot.

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Årsredovisning

KOINOBORI Aktiebolag:s årsredovisningar

Ta del av vinstutdelning, resultaträkning, balansräkning, revisions & förvaltningsberättelse

Mer om KOINOBORI Aktiebolag

Styrelseledamot för KOINOBORI Aktiebolag är Ingrid Annika Rudolf och Styrelseledamot är Anders Rudolf.

KOINOBORI Aktiebolag har organisationsnummer 556001-6494. KOINOBORI Aktiebolag har säte i Göteborg. Det går bra att ta kontakt med KOINOBORI Aktiebolag på adress Box 23028, 104 35 Stockholm.

Registrerat på adressen

Box 23028
104 35 Stockholm
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress