Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

American Express Europe (Sweden branch) S.A., filial

Organisationsnummer

516411-3911

Är detta ditt företag?

Dina konkurrenter använder den här ytan för att berätta om sitt företag i syfte att nå nya kunder. Vi har miljontals användare så en korrekt och snygg företagsrapport gör skillnad.

Se exempel och hur du gör för att uppdatera dina företagsuppgifter

Telefon

08-560 150 00

Adress

Tegeluddsvägen 21
115 41 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

 

Vad är American Express Europe (Sweden branch) S.A., filial?

Filialen ska utföra: Betaltjänster: 1. Genomförande av betalningstransaktioner, inklusive överföringar av medel på ett betalkonto hos användarens betalningstjänstleverantör eller med en annan betaltjänst- leverantör,... Läs mer om American Express Europe (Sweden branch) S.A., filial

Varifrån kommer informationen om American Express Europe (Sweden branch) S.A., filial?

Informationen kommer från myndigheter, privata aktörer och egna insamlingar från Bolagsfakta. Läs mer om datan här.

Är detta ditt företag?

Dina konkurrenter använder den här ytan för att berätta om sitt företag i syfte att nå nya kunder. Vi har miljontals användare så en korrekt och snygg företagsrapport gör skillnad.

Se exempel och hur du gör för att uppdatera dina företagsuppgifter

Tegeluddsvägen 21

© OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2016-2023

Liknande bolag (SNI 6492)

Här kan du se bolag som liknar American Express Europe (Sweden branch) S.A., filial. Listorna visar bolag i samma bransch (SNI 6492 - Annan kreditgivning), som antingen är bland de största i Sverige, de största i kommunen, eller ligger i närheten av American Express Europe (Sweden branch) S.A., filial.

SNI 6492 - Annan kreditgivning

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för American Express Europe (Sweden branch) S.A., filial.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Befattningshavare

VD i American Express Europe (Sweden branch) S.A., filial

Philip Trocmé (35) Kolla lön direkt

Vice VD

Björn Karlsson Siegers (58) Kolla lön direkt

Revisor för bolaget

Huvudansvarig revisor

Anna Kristina Stenberg (58)

Revisor

Forvis Mazars AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för American Express Europe (Sweden branch) S.A., filial. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om American Express Europe (Sweden branch) S.A., filial

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 516411-3911
Firmanamn American Express Europe (Sweden branch) S.A., filial
Bolagsform Utländsk juridisk person
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Tegeluddsvägen 21
Postadress 115 41 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registrering De olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2018-05-25
Firmanamn registrerat 2018-05-25
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2019-03-28
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2019-01-31
Momsregistreringsnummer
(VAT-nummer)
SE516411391101
2024-07-20
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
64920 - Annan kreditgivning
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Filialen ska utföra: Betaltjänster: 1. Genomförande av betalningstransaktioner, inklusive överföringar av medel på ett betalkonto hos användarens betalningstjänstleverantör eller med en annan betaltjänst- leverantör, främst: 1.1. genomförande av direktdebiteringar, inklusive engångs- debiteringar och 1.2. utförande av betalningstransaktioner via ett betalkort eller liknande enhet: 2. Utförandet av betalningstransaktioner, när medlen omfattas av en kreditlinje för en betaltjänstanvändare: 2.1. genomförande av direktdebiteringar, inklusive engångs- debiteringar. 2.2. utförande av betalningstransaktioner via ett betalkort eller liknande enhet. 3. Utfärdande av betalningsinstrument. Tilläggstjänster Att tillhandahålla nära relaterade operativa eller tillhörande tjänster, såsom att garantera utförande av betalningstransak- tioner, tillhandahålla av valutatjänster och utförande av data- hantering, lagring och bearbetning.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - Karlsson Siegers, Björn Gunnar
  • - Trocmé, Philip Daniel

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 18020214
Besöksadress: Tegeluddsvägen 21
Postnummer: 115 41
Postort: Stockholm
Län: Stockholms län
Antal anställda: 200-499 anställda
Telefonnummer: 08-560 150 00
Arbetsställenummer: 18020214
SNI-kod: 64920 - Annan kreditgivning
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om American Express Europe (Sweden branch) S.A., filial