Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Trygg-Hansa ömsesidig livförsäkring

Organisationsnummer

502020-1439

Telefon

0501-170 95

Adress

c/o Hammarskiöld & Co, Peder Hammarskiöld
P.O. Box 2278
103 17 Stockholm

Antal ansvariga

3 st

Vad är Trygg-Hansa ömsesidig livförsäkring

Trygg-Hansa Liv har till föremål för sin verksamhet att i och utanför EES såsom direkt och indirekt försäkring meddela följande slag av försäkring: Livförsäkring Försäkringsklass I: Liv- och tilläggsförsäkring ... Läs mer om Trygg-Hansa ömsesidig livförsäkring

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Trygg-Hansa ömsesidig livförsäkring.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Befattningshavare

Aktuarie

Sven Åstrand (84)

Styrelsen i Trygg-Hansa ömsesidig livförsäkring består av

Likvidator

Hans Lennart Mertzig (80)

Peder Mikael Bengtsson Hammarskiöld (66)

Revisor för bolaget

Revisor

Mårten Asplund (49)

Revisorssuppleant

Gunilla Wernelind (57)

Lekmannarevisor

Elisabeth Frykmark (66)

Lekmannarevisorssuppleant

Maritha Gustafsson (66)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Trygg-Hansa ömsesidig livförsäkring. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Trygg-Hansa ömsesidig livförsäkring

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 502020-1439
Firmanamn Trygg-Hansa ömsesidig livförsäkring
Bolagsform Ömsesidigit försäkringsbolag
Status Likvidation beslutad 1997-10-15
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress P.O. Box 2278
Postadress 103 17 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1906-02-26
Firmanamn registrerat 1990-07-31
Bolagsordning 2010-05-31
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-10-16
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
65119 - Övrig livförsäkring
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Trygg-Hansa Liv har till föremål för sin verksamhet att i och utanför EES såsom direkt och indirekt försäkring meddela följande slag av försäkring: Livförsäkring Försäkringsklass I: Liv- och tilläggsförsäkring Försäkringsklass IV: Lång olycksfalls- och sjukförsäkring. Skadeförsäkring Försäkringsklass 1: Olycksfall Försäkringsklass 2: Sjukdom Den indirekta försäkringsrörelsen skall så begränsas, att den sammanlagda försäkringssumman för dylik försäkring i varje försäkringsgren icke överstiger 15'% av den sammanlagda försäkringssumman för direkt försäkring i försäkringsgrenen. Försäkringssumman för livränteförsäkring anses härvid lika med de årliga beloppen av livräntorna. Grupplivförsäkring inom verksamheten med grunder och kollektiv livförsäkring inom verksamheten utan grunder får meddelas, såsom direkt försäkring, i eget namn eller i samförsäkring med andra livförsäkringsbolag genom Förenade Liv Ömsesidigt Gruppförsäkringsbolag eller det livförsäkringsbolag, som kan komma att träda i nämnda bolags ställe. Trygg-Hansa Liv får biträda annat försäkringsbolag vid dess försäkringsrörelse, uppföra bostads-, kontors- eller affärs- fastighet, avsedd att utgöra en varaktig kapitalplacering, samt bedriva sådan maskinuthyrning och annan verksamhet, vilken medför ett ändamålsenligt utnyttjande av maskiner, lokaler och personal, som erfordras för bolagets försäkringsrörelse. Trygg-Hansa Liv får biträda bankinstitut, finanshus, finansbolag investmentoblag och fondkommissionärer vid försäljning av sparande samt i samband därmed bedriva sådan verksamhet, som medför ett ändamålsenligt utnyttjande av maskiner, lokaler och personal.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas i förening av
  • - Hammarskiöld, Peder Mikael Bengtsson
  • - Mertzig, Hans Lennart

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Trygg-Hansa ömsesidig livförsäkring

Registrerat på adressen

P.O. Box 2278
103 17 Stockholm

Företag (Säte)

Status

Ansvarig

Trygg-Hansa ömsesidig livförsäkring Likvidation
Likvidation
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress