Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Ängshagen Mark i Svanesund Kommanditbolag

Organisationsnummer

969739-2802

Telefon

-

Adress

c/o Myresjöhus
574 85 Vetlanda

Antal ansvariga

2 st

Vad är Ängshagen Mark i Svanesund Kommanditbolag?

Ängshagen Mark i Svanesund Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Äga och förvalta fast egendom samt värdepapper. Ängshagen Mark i Svanesund Kommanditbolag registrerades 2008-12-02 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Ängshagen Mark i Svanesund Kommanditbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Ängshagen Mark i Svanesund Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Ängshagen Mark i Svanesund Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

OBOS Bostadsutveckling AB

Komplementär

OBOS Mark AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Ängshagen Mark i Svanesund Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Ängshagen Mark i Svanesund Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969739-2802
Firmanamn Ängshagen Mark i Svanesund Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress
Postadress 574 85 Vetlanda
Säte Vetlanda, Jönköpings län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-12-02
Firmanamn registrerat 2017-04-26
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Äga och förvalta fast egendom samt värdepapper.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Ängshagen Mark i Svanesund Kommanditbolag

Ängshagen Mark i Svanesund Kommanditbolag registrerades 2008-12-02 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Ängshagen Mark i Svanesund Kommanditbolag är OBOS Bostadsutveckling AB och komplementär är OBOS Mark AB.

Ängshagen Mark i Svanesund Kommanditbolag har organisationsnummer 969739-2802. Ängshagen Mark i Svanesund Kommanditbolag har säte i Vetlanda. Det går bra att ta kontakt med Ängshagen Mark i Svanesund Kommanditbolag på adress , 574 85 Vetlanda.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

574 85 Vetlanda
Företag (Säte)

-

Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress