Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Tele 8 Stockholm Kommanditbolag

Organisationsnummer

969737-4537

Telefon

08-508 677 99

Adress

Brunnbyvägen 15
120 44 Årsta

Antal ansvariga

2 st

Vad är Tele 8 Stockholm Kommanditbolag?

Tele 8 Stockholm Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Handel med telefonkort som grossist och försäljning av tobak samt frimärken. Bokförings- och redovisningsbyrå och konsult. Restaurang. Läs mer om Tele 8 Stockholm Kommanditbolag

Brunnbyvägen 15

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Tele 8 Stockholm Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Tele 8 Stockholm Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Lilian Hanna Westerman (60)

Komplementär

John Eric Alexanderson (81)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Tele 8 Stockholm Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Tele 8 Stockholm Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-4537
Firmanamn Tele 8 Stockholm Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Brunnbyvägen 15
Postadress 120 44 Årsta
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2010-10-29
Firmanamn registrerat 2010-10-29
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2017-06-22
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2016-02-05
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
61200 - Trådlös telekommunikation
69201 - Redovisning och bokföring
47260 - Specialiserad butikshandel med tobaksvaror
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Handel med telefonkort som grossist och försäljning av tobak samt frimärken. Bokförings- och redovisningsbyrå och konsult. Restaurang.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 50136092
Besöksadress: Brunnbyvägen 15
Postnummer: 120 44
Postort: Årsta
Län: Stockholms län
Antal anställda: 1-4 anställda
Telefonnummer: 08-508 677 99
Arbetsställenummer: 50136092
SNI-kod: 61200 - Trådlös telekommunikation
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Tele 8 Stockholm Kommanditbolag

Tele 8 Stockholm Kommanditbolag registrerades 2010-10-29 och är registrerat som arbetsgivare Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 2017-06-22 och aktivt i momsregistret sedan 2016-02-05.

Kommanditdelägare i Tele 8 Stockholm Kommanditbolag är Lilian Hanna Westerman och komplementär är John Eric Alexanderson.

Tele 8 Stockholm Kommanditbolag har organisationsnummer 969737-4537. Tele 8 Stockholm Kommanditbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Tele 8 Stockholm Kommanditbolag på telefonnummer 08-508 677 99.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Gula Transporter AB, Årsta bagarbod AB, Hos Tobakkiosk AB, Tahsin Tobak AB, ZAID KATAN DISTRIBUTION AB, MODER TERESAS VÄNFÖRENING, handelsbolaget jamal trade och KSA Tobak & Godis Gross Kommanditbolag med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.