Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Stand In Data Support i Stockholm Kommanditbolag

Organisationsnummer

969736-7168

Telefon

08-545 802 88

Adress

c/o Stattin
Sveavägen 105 4tr
113 50 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Stand In Data Support i Stockholm Kommanditbolag?

Stand In Data Support i Stockholm Kommanditbolag är ett kommanditbolag som skall bedriva datasupport, konsult, vägledning och handel med datatillbehör, samt därmed förenlig verksamhet. Byggtjänster, bedriver byggverksamhet och byggkonsult samt därmed förenlig verksamhet samt personaluthyrning. Läs mer om Stand In Data Support i Stockholm Kommanditbolag

Sveavägen 105 4tr

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Stand In Data Support i Stockholm Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Stand In Data Support i Stockholm Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Wilailak Datthuyawat (43)

Komplementär

Kenneth Stattin (58)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Stand In Data Support i Stockholm Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Stand In Data Support i Stockholm Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969736-7168
Firmanamn Stand In Data Support i Stockholm Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Sveavägen 105 4tr
Postadress 113 50 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-08-12
Firmanamn registrerat 2008-08-12
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2008-10-30
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2008-10-30
2021-09-21
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
62020 - Datakonsultverksamhet
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget skall bedriva datasupport, konsult, vägledning och handel med datatillbehör, samt därmed förenlig verksamhet. Byggtjänster, Bolaget bedriver byggverksamhet och byggkonsult samt därmed förenlig verksamhet samt personaluthyrning.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 47091830
Besöksadress: Sveavägen 105
Postnummer: 113 50
Postort: Stockholm
Län: Stockholms län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer: 08-545 802 88
Arbetsställenummer: 47091830
SNI-kod: 62020 - Datakonsultverksamhet
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Stand In Data Support i Stockholm Kommanditbolag

Stand In Data Support i Stockholm Kommanditbolag registrerades 2008-08-12 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 2008-10-30 och aktivt i momsregistret sedan 2008-10-30.

Kommanditdelägare i Stand In Data Support i Stockholm Kommanditbolag är Wilailak Datthuyawat och komplementär är Kenneth Kristian Stattin.

Stand In Data Support i Stockholm Kommanditbolag har organisationsnummer 969736-7168. Stand In Data Support i Stockholm Kommanditbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Stand In Data Support i Stockholm Kommanditbolag på telefonnummer 08-545 802 88.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen

Sveavägen 105 4tr
113 50 Stockholm
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress