Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

WASA Fastighetsförvaltning i Nässjö Kommanditbolag

Organisationsnummer

969646-1632

Telefon

08-635 35 00

Adress

c/o Thorell
Baldersuddevägen 26
134 38 Gustavsberg

Antal ansvariga

2 st

Vad är WASA Fastighetsförvaltning i Nässjö Kommanditbolag?

WASA Fastighetsförvaltning i Nässjö Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet. Läs mer om WASA Fastighetsförvaltning i Nässjö Kommanditbolag

Baldersuddevägen 26

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Johan Thorell 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i WASA Fastighetsförvaltning i Nässjö Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Johan Thorell (51)

Komplementär

Kokkolokko Förvaltning AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för WASA Fastighetsförvaltning i Nässjö Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om WASA Fastighetsförvaltning i Nässjö Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969646-1632
Firmanamn WASA Fastighetsförvaltning i Nässjö Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Baldersuddevägen 26
Postadress 134 38 Gustavsberg
Säte Värmdö, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1997-12-18
Firmanamn registrerat 1997-12-18
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-06-17
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om WASA Fastighetsförvaltning i Nässjö Kommanditbolag

WASA Fastighetsförvaltning i Nässjö Kommanditbolag registrerades 1997-12-18 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i WASA Fastighetsförvaltning i Nässjö Kommanditbolag är Lars Johan Thorell och komplementär är Kokkolokko Förvaltning AB.

WASA Fastighetsförvaltning i Nässjö Kommanditbolag har organisationsnummer 969646-1632. WASA Fastighetsförvaltning i Nässjö Kommanditbolag har säte i Värmdö. Det går bra att ta kontakt med WASA Fastighetsförvaltning i Nässjö Kommanditbolag på telefonnummer 08-635 35 00.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Gryningskust Förvaltning AB, Förvaltningsaktiebolaget Hummelbosholm, Förvaltnings AB Grötlingboudd, Kokkolokko Förvaltning AB, Förvaltnings AB Sysneudd, Gryningskust Holding AB, Förvaltnings AB Närkholm och JT Bromma Invest AB med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Värmdö.