Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

KOMMANDITBOLAGET FASADEN, SALTSKOGS FASTIGHETSAKTIEBOLAG & CO

Organisationsnummer

916401-3568

Telefon

-

Adress

601 85 Norrköping

Antal ansvariga

2 st

 

Vad är KOMMANDITBOLAGET FASADEN, SALTSKOGS FASTIGHETSAKTIEBOLAG & CO?

KOMMANDITBOLAGET FASADEN, SALTSKOGS FASTIGHETSAKTIEBOLAG & CO är ett kommanditbolag vars verksamhet är BYGGNADSVERKSAMHET OCH FASTIGHETSFÖRVALTNING. Läs mer om KOMMANDITBOLAGET FASADEN, SALTSKOGS FASTIGHETSAKTIEBOLAG & CO

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Lars Fredrik Elis Lundberg 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i KOMMANDITBOLAGET FASADEN, SALTSKOGS FASTIGHETSAKTIEBOLAG & CO består av

Kommanditdelägare

Byggnadsaktiebolaget Karlsson & Wingesjö

Komplementär

Saltskogs Fastighets Aktiebolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för KOMMANDITBOLAGET FASADEN, SALTSKOGS FASTIGHETSAKTIEBOLAG & CO. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om KOMMANDITBOLAGET FASADEN, SALTSKOGS FASTIGHETSAKTIEBOLAG & CO

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916401-3568
Firmanamn KOMMANDITBOLAGET FASADEN, SALTSKOGS FASTIGHETSAKTIEBOLAG & CO
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress
Postadress 601 85 Norrköping
Säte Södertälje, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1970-10-12
Firmanamn registrerat 1970-10-12
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2022-12-06
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
BYGGNADSVERKSAMHET OCH FASTIGHETSFÖRVALTNING
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om KOMMANDITBOLAGET FASADEN, SALTSKOGS FASTIGHETSAKTIEBOLAG & CO

KOMMANDITBOLAGET FASADEN, SALTSKOGS FASTIGHETSAKTIEBOLAG & CO registrerades 1970-10-12 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i KOMMANDITBOLAGET FASADEN, SALTSKOGS FASTIGHETSAKTIEBOLAG & CO är Byggnadsaktiebolaget Karlsson & Wingesjö och komplementär är Saltskogs Fastighets Aktiebolag.

KOMMANDITBOLAGET FASADEN, SALTSKOGS FASTIGHETSAKTIEBOLAG & CO har organisationsnummer 916401-3568. KOMMANDITBOLAGET FASADEN, SALTSKOGS FASTIGHETSAKTIEBOLAG & CO har säte i Södertälje. Det går bra att ta kontakt med KOMMANDITBOLAGET FASADEN, SALTSKOGS FASTIGHETSAKTIEBOLAG & CO på adress , 601 85 Norrköping.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

601 85 Norrköping
Företag (Säte)

-

Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress