Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

FASTIGHETSBOLAGET POLSTJÄRNAN, SVENSKA BYGGNADS- ARBETAREFÖRBUNDET OCH SVENSKA KOMMUNALARBETARE- FÖRBUNDET HANDELSBOLAG

Organisationsnummer

902001-5617

Är detta ditt företag?

Dina konkurrenter använder den här ytan för att berätta om sitt företag i syfte att nå nya kunder. Vi har miljontals användare så en korrekt och snygg företagsrapport gör skillnad.

Se exempel och hur du gör för att uppdatera dina företagsuppgifter

Telefon

08-602 36 00

Adress

c/o Svenska Byggnadsarbetareförbundet
106 32 Stockholm

Antal ansvariga

6 st

 

Vad är FASTIGHETSBOLAGET POLSTJÄRNAN, SVENSKA BYGGNADS- ARBETAREFÖRBUNDET OCH SVENSKA KOMMUNALARBETARE- FÖRBUNDET HANDELSBOLAG?

FASTIGHETSBOLAGET POLSTJÄRNAN, SVENSKA BYGGNADS- ARBETAREFÖRBUNDET OCH SVENSKA KOMMUNALARBETARE- FÖRBUNDET HANDELSBOLAG är ett handelsbolag vars verksamhet är FÖRVALTNINGSVERKSAMHET. Läs mer om FASTIGHETSBOLAGET POLSTJÄRNAN, SVENSKA BYGGNADS- ARBETAREFÖRBUNDET OCH SVENSKA KOMMUNALARBETARE- FÖRBUNDET HANDELSBOLAG

Varifrån kommer informationen om FASTIGHETSBOLAGET POLSTJÄRNAN, SVENSKA BYGGNADS- ARBETAREFÖRBUNDET OCH SVENSKA KOMMUNALARBETARE- FÖRBUNDET HANDELSBOLAG?

Informationen kommer från myndigheter, privata aktörer och egna insamlingar från Bolagsfakta. Läs mer om datan här.

Är detta ditt företag?

Dina konkurrenter använder den här ytan för att berätta om sitt företag i syfte att nå nya kunder. Vi har miljontals användare så en korrekt och snygg företagsrapport gör skillnad.

Se exempel och hur du gör för att uppdatera dina företagsuppgifter

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2015-2022

Liknande bolag (SNI 6820)

Här kan du se bolag som liknar FASTIGHETSBOLAGET POLSTJÄRNAN, SVENSKA BYGGNADS- ARBETAREFÖRBUNDET OCH SVENSKA KOMMUNALARBETARE- FÖRBUNDET HANDELSBOLAG. Listorna visar bolag i samma bransch (SNI 6820 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade fastigheter), som antingen är bland de största i Sverige, de största i kommunen, eller ligger i närheten av FASTIGHETSBOLAGET POLSTJÄRNAN, SVENSKA BYGGNADS- ARBETAREFÖRBUNDET OCH SVENSKA KOMMUNALARBETARE- FÖRBUNDET HANDELSBOLAG.

SNI 6820 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade fastigheter

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för FASTIGHETSBOLAGET POLSTJÄRNAN, SVENSKA BYGGNADS- ARBETAREFÖRBUNDET OCH SVENSKA KOMMUNALARBETARE- FÖRBUNDET HANDELSBOLAG.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Befattningshavare

Prokurist

Lars-Magnus Erhard Nordlund (60)

Hans Eriksson (56)

Lars Markus Hildingsson (50)

Jessica Leiding (39)

Styrelsen i FASTIGHETSBOLAGET POLSTJÄRNAN, SVENSKA BYGGNADS- ARBETAREFÖRBUNDET OCH SVENSKA KOMMUNALARBETARE- FÖRBUNDET HANDELSBOLAG består av

Bolagsman

Svenska Byggnadsarbetareförbundet

Svenska Kommunalarbetareförbundet

Revisor för bolaget

Revisor

Gunnar Thullberg (45)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för FASTIGHETSBOLAGET POLSTJÄRNAN, SVENSKA BYGGNADS- ARBETAREFÖRBUNDET OCH SVENSKA KOMMUNALARBETARE- FÖRBUNDET HANDELSBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Koncern

FASTIGHETSBOLAGET POLSTJÄRNAN, SVENSKA BYGGNADS- ARBETAREFÖRBUNDET OCH SVENSKA KOMMUNALARBETARE- FÖRBUNDET HANDELSBOLAG är ett koncernmoderbolag

För koncernmodern anges siffror enligt senaste årsredovisningen, dvs ej enligt koncernredovisningen.

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om FASTIGHETSBOLAGET POLSTJÄRNAN, SVENSKA BYGGNADS- ARBETAREFÖRBUNDET OCH SVENSKA KOMMUNALARBETARE- FÖRBUNDET HANDELSBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 902001-5617
Firmanamn FASTIGHETSBOLAGET POLSTJÄRNAN, SVENSKA BYGGNADS- ARBETAREFÖRBUNDET OCH SVENSKA KOMMUNALARBETARE- FÖRBUNDET HANDELSBOLAG
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress
Postadress 106 32 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registrering De olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1961-03-25
Firmanamn registrerat 1961-03-25
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2003-10-30
Momsregistreringsnummer
(VAT-nummer)
SE902001561701
2023-12-09
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
FÖRVALTNINGSVERKSAMHET
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 11480910
Besöksadress:
Postnummer:
Postort: Stockholm
Län: Stockholms län
Antal anställda: 1-4 anställda
Telefonnummer: 08-602 36 00
Arbetsställenummer: 11480910
SNI-kod: 68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om FASTIGHETSBOLAGET POLSTJÄRNAN, SVENSKA BYGGNADS- ARBETAREFÖRBUNDET OCH SVENSKA KOMMUNALARBETARE- FÖRBUNDET HANDELSBOLAG

FASTIGHETSBOLAGET POLSTJÄRNAN, SVENSKA BYGGNADS- ARBETAREFÖRBUNDET OCH SVENSKA KOMMUNALARBETARE- FÖRBUNDET HANDELSBOLAG registrerades 1961-03-25 och är registrerat som arbetsgivare Bolaget är inte registerat för F-skatt, och aktivt i momsregistret sedan 2003-10-30.

Bolagsmän i FASTIGHETSBOLAGET POLSTJÄRNAN, SVENSKA BYGGNADS- ARBETAREFÖRBUNDET OCH SVENSKA KOMMUNALARBETARE- FÖRBUNDET HANDELSBOLAG är Svenska Byggnadsarbetareförbundet och Svenska Kommunalarbetareförbundet.

FASTIGHETSBOLAGET POLSTJÄRNAN, SVENSKA BYGGNADS- ARBETAREFÖRBUNDET OCH SVENSKA KOMMUNALARBETARE- FÖRBUNDET HANDELSBOLAG har organisationsnummer 902001-5617. FASTIGHETSBOLAGET POLSTJÄRNAN, SVENSKA BYGGNADS- ARBETAREFÖRBUNDET OCH SVENSKA KOMMUNALARBETARE- FÖRBUNDET HANDELSBOLAG har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med FASTIGHETSBOLAGET POLSTJÄRNAN, SVENSKA BYGGNADS- ARBETAREFÖRBUNDET OCH SVENSKA KOMMUNALARBETARE- FÖRBUNDET HANDELSBOLAG på telefonnummer 08-602 36 00.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

106 32 Stockholm
Företag (Säte)

-

Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress