Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

WINTERNET Ekonomisk förening

Organisationsnummer

769615-0866

Adress

Intendenturvägen 11
961 36 Boden

Antal ansvariga

5 st

Vad är WINTERNET Ekonomisk förening

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att medlemmarna ska med WINTERNET skapa en unik verksamhet med utveckling fokuserad kring idrott, friskvård, hälsa, folkhälsa, samt... Läs mer om WINTERNET Ekonomisk förening

Intendenturvägen 11

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för WINTERNET Ekonomisk förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Befattningshavare

Extern firmatecknare

Mats Engström (57)

Styrelsen i WINTERNET Ekonomisk förening består av

Ordförande

Catarina Ask (55)

Styrelseledamot

Catarina Ask (55)

Ann Sundberg (62)

Jan-Olov Bäcklund (57)

Maria Lundgren (52)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för WINTERNET Ekonomisk förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om WINTERNET Ekonomisk förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769615-0866
Firmanamn WINTERNET Ekonomisk förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Intendenturvägen 11
Postadress 961 36 Boden
Säte Boden, Norrbottens län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-09-25
Firmanamn registrerat 2006-09-25
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2006-11-02
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2006-11-02
2021-08-01
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
85599 - Diverse övrig utbildning
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att medlemmarna ska med WINTERNET skapa en unik verksamhet med utveckling fokuserad kring idrott, friskvård, hälsa, folkhälsa, samt rehabiliteringskunskap inom arbetsliv, idrott och övrigt samhälle. Verksamheten skall även fungera som en inkubator och möjliggöra affärsdrivande verksamhet med avknoppningar. Verksamhetens innehåll består av: utbildning, handledning, forskning och utvecling samt uppdragsverksamhet inom idrott, träning, friskvård, hälsa, folkhälsa, rehabilitering, sjukgymnastik, medicin och hälso- och sjukvård, Verksamheten upplåter även träningsanläggning inom och utomhus samt åtkomst till distribuerade databaser innehållande rådgivning och information. Verksamhetsbasen utgörs av insatser tillsammans med arbetsgivare, organisationer och myndigheter för att förbättra folkhälsan och minska ohälsa i arbete, idrott och övrigt samhälle. Verktygen i detta arbete utgörs av spetskunskap om människans reaktion på träning och inaktivitet, om grunderna för en god hälsa och om möjligheterna att ge individuellt anpassade råd om träning och livsstilsförändringar samt en individuell uppföljning. Forsknings- och utvecklingsarbetet ska ligga på en hög nationell och internationell nivå. En viktig del är också att följa utvecklingen i omvärlden samt bildande och samverkan i nätverk. Inriktningen ska styras av medlemmarnas krav.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas ensam av
  • - Engström, Mats Lennart

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 45090560
Besöksadress: Intendenturvägen 11
Postnummer: 961 36
Postort: Boden
Län: Norrbottens län
Antal anställda: 5-9 anställda
Telefonnummer: 072-247 76 09
Arbetsställenummer: 45090560
SNI-kod: 85599 - Diverse övrig utbildning
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om WINTERNET Ekonomisk förening

Registrerat på adressen

Intendenturvägen 11
961 36 Boden
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress