Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Trampolin Syd ek. för.

Organisationsnummer

769614-3432

Telefon

070-855 85 46

Adress

c/o Anita Lundgren
Matrosgatan 28
252 70 Råå

Antal ansvariga

1 st

Vad är Trampolin Syd ek. för.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att: * Bedriva verksamhet enligt egenanställningskoncept, vilket innebär att en person blir anställd i ett företag för egenanställda som fungerar... Läs mer om Trampolin Syd ek. för.

Matrosgatan 28

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Trampolin Syd ek. för..

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Trampolin Syd ek. för. består av

Likvidator

Lundgren, Lena Anita

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Trampolin Syd ek. för.. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Trampolin Syd ek. för.

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769614-3432
Firmanamn Trampolin Syd ek. för.
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Likvidation avslutad 2020-06-07
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Matrosgatan 28
Postadress 252 70 Råå
Säte Åstorp, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-05-03
Firmanamn registrerat 2006-05-03
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-08-04
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
69102 - Juridiska byråers verksamhet m.m.
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att: * Bedriva verksamhet enligt egenanställningskoncept, vilket innebär att en person blir anställd i ett företag för egenanställda som fungerar som arbetsgivare under den tid den egenanställde, via egenanställningsföretaget, har kunder och uppdrag. Företaget sköter all administration och ekonomihantering. * Bedriva en sund affärsverksamhet som bidrar till att Företag för Egenanställas rykte är gott. * Arbeta i enlighet med de kooperativa principerna. * Verka för en hög standard och god etik inom branschen. * Fungera som resurs för individer, organisationer, näringsliv och arbetsmarknad. * Verka för att egenanställning blir en fullvärdig form på arbetsmarknaden.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - likvidatorn

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Trampolin Syd ek. för.

Registrerat på adressen

Matrosgatan 28
252 70 Råå

Företag (Säte)

Status

Ansvarig

Trampolin Syd ek. för. Likvidation
Likvidation
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress