Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Parkskolans skolkooperativa förening, ekonomisk förening

Organisationsnummer

716414-0076

Telefon

070-690 02 28

Adress

c/o STEN LUNDIN
Postvägen 13
892 32 DOMSJÖ

Antal ansvariga

1 st

Vad är Parkskolans skolkooperativa förening, ekonomisk förening

Föreningen har till ändamål att på effektivaste sätt anskaffa och tillhandahålla varor och tjänster, som är billiga och väl ägnade att tillgodose medlemmars begov samt har dessutom till uppgift - att verka för att skolans... Läs mer om Parkskolans skolkooperativa förening, ekonomisk förening

Postvägen 13

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Parkskolans skolkooperativa förening, ekonomisk förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Parkskolans skolkooperativa förening, ekonomisk förening består av

Likvidator

Sten Lundin (76)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Parkskolans skolkooperativa förening, ekonomisk förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Parkskolans skolkooperativa förening, ekonomisk förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 716414-0076
Firmanamn Parkskolans skolkooperativa förening, ekonomisk förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Likvidation beslutad 2014-05-23
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Postvägen 13
Postadress 892 32 DOMSJÖ
Säte Örnsköldsvik, Västernorrlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1980-11-20
Firmanamn registrerat 1980-11-20
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att på effektivaste sätt anskaffa och tillhandahålla varor och tjänster, som är billiga och väl ägnade att tillgodose medlemmars begov samt har dessutom till uppgift - att verka för att skolans lokaliteter och utrustning utnyttjas effektivare för fritidsaktiviteter under och efter skoltid - att främja föreningsverksamhet på skolan - att föreningen i sin verk- samhet och produktval motverkar slöseri med naturens resurser och istället eftersträvar återvinning och resurssparande - att genom sin verksamhet i samarbete med Konsumentföreningen Örnsköldsvik sprida information om den kooperativa idén. Föreningens verksam- het skall bedrivas så, att en sådan kapitalbildning äger rum att föreningens utveckling och oberoende säkras. Vid kapitalanskaff- ningen skall eftersträvas att verksamheten i största möjliga ut- sträckning finansieras med av medlemmarna enskilt och kollektivt tillskjutna medel. Betalningen för i föreningen gjorda köp skall erläggas kontant. Föreningen äger dock tillhandahålla varaktiga konsumtionsvaror och produktionsvaror på andra villkor.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - likvidatorn

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Parkskolans skolkooperativa förening, ekonomisk förening

Registrerat på adressen

Postvägen 13
892 32 DOMSJÖ

Företag (Säte)

Status

Ansvarig

Parkskolans skolkooperativa förening, ekonomisk förening Likvidation
Likvidation
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: