Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Helgas ungar ekonomiska förening

Organisationsnummer

716404-0532

Telefon

073-503 37 26

Adress

Sjöatorp
342 93 Hjortsberga

Antal ansvariga

8 st

Vad är Helgas ungar ekonomiska förening

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva ett föräldrakooperativt daghem och fritidshem för medlemmarnas barn. Föreningen skall verka för en kvalitativ och stimulerande... Läs mer om Helgas ungar ekonomiska förening

Sjöatorp

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Helgas ungar ekonomiska förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Helgas ungar ekonomiska förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Helgas ungar ekonomiska förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 716404-0532
Firmanamn Helgas ungar ekonomiska förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Sjöatorp
Postadress 342 93 Hjortsberga
Säte Alvesta, Kronobergs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1993-12-30
Firmanamn registrerat 1993-12-30
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 1996-01-01
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-07-31
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
85100 - Förskoleutbildning
88910 - Dagbarnvård
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva ett föräldrakooperativt daghem och fritidshem för medlemmarnas barn. Föreningen skall verka för en kvalitativ och stimulerande barngruppsverksamhet och fritids- förskolemiljö som ett komplement till barnens hemmiljö och för att tillgodose barnens behov av trygghet och varaktiga relationer. För den dagliga pedagogiska verksamheten skall föreningen anställa personal. Verksamheten skall drivas utan enskilt vinstintresse och skall bygga på aktiv föräldra- medverkan. Daghemmet skall uppfylla de krav som socialstyrelsen, länsstyrelsen, kommunala organ och andra myndigheter ställer eller kan komma att ställa på verksamheten. Föreningen är parti- politiskt och religiöst obunden.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas i förening av
  • - Berglund-Åhm, Sara Helena
  • - Linde, Anna Diana Christin

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 32013021
Besöksadress: Sjöatorp
Postnummer: 342 93
Postort: Hjortsberga
Län: Kronobergs län
Antal anställda: 5-9 anställda
Telefonnummer: 073-503 37 26
Arbetsställenummer: 32013021
SNI-kod: 85100 - Förskoleutbildning
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Helgas ungar ekonomiska förening

Registrerat på adressen

Sjöatorp
342 93 Hjortsberga
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress