Bolagsfakta
 • Kopiera namn
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera adress
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera organisationsnummer
 • {{ copyInfoText }}

LRF Försäkring Skadeförsäkringsaktiebolag

Organisationsnummer

516401-8383

Är detta ditt företag?

Dina konkurrenter använder den här ytan för att berätta om sitt företag i syfte att nå nya kunder. Vi har miljontals användare så en korrekt och snygg företagsrapport gör skillnad.

Se exempel och hur du gör för att uppdatera dina företagsuppgifter

Telefon

08-696 21 00

Adress

105 33 Stockholm

Antal ansvariga

1 st

 

Vad är LRF Försäkring Skadeförsäkringsaktiebolag?

LRF Försäkring Skadeförsäkringsaktiebolag är ett aktiebolag som har till föremål för sin verksamhet att meddela direkt försäkring avseende risker hänförliga till följande klasser av skadeförsäkring: - Klass 1 : olycksfall,... Läs mer om LRF Försäkring Skadeförsäkringsaktiebolag

Varifrån kommer informationen om LRF Försäkring Skadeförsäkringsaktiebolag?

Informationen kommer från myndigheter, privata aktörer och egna insamlingar från Bolagsfakta. Läs mer om datan här.

Är detta ditt företag?

Dina konkurrenter använder den här ytan för att berätta om sitt företag i syfte att nå nya kunder. Vi har miljontals användare så en korrekt och snygg företagsrapport gör skillnad.

Se exempel och hur du gör för att uppdatera dina företagsuppgifter

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2016-2023

Liknande bolag (SNI 6512)

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för LRF Försäkring Skadeförsäkringsaktiebolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i LRF Försäkring Skadeförsäkringsaktiebolag består av

Likvidator

Peter Kullgren (63) Kolla lön direkt

Revisor för bolaget

Huvudansvarig revisor

Åsa Robertson (56)

Revisor

Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB

Fördelning styrelse

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för LRF Försäkring Skadeförsäkringsaktiebolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Anmärkningskontroll

Se anmärkningar & skuldsaldo
Följande visas och specificeras:
 • Ansökningar
 • Betalningsanmärkningar
 • Utmätning
 • Skuldsaldo
med Bolagsfakta Plus Köp bolagsfakta Plus för att se anmärkningar.

Köp bolagsfakta Plus för att se anmärkningar.

Bli Plus-kund och få fria anmärkningskontroller på alla aktiebolag. Med Plus får du också 20 fria Lönevisningar samt utökad information om ansvariga.

Koncern

LRF Försäkring Skadeförsäkringsaktiebolag ingår ej i någon koncern.

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om LRF Försäkring Skadeförsäkringsaktiebolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 516401-8383
Firmanamn LRF Försäkring Skadeförsäkringsaktiebolag
Bolagsform Försäkringsaktiebolag
Status Likvidation avslutad 2020-12-10
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress
Postadress 105 33 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registrering De olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat 1992-10-08
Bolaget registrerat 1992-10-29
Firmanamn registrerat 1999-12-31
Bolagsordning 2018-06-15
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
Momsregistreringsnummer
(VAT-nummer)
SE516401838301
2024-04-16
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
65120 - Skadeförsäkring
82990 - Övriga företagstjänster
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget har till föremål för sin verksamhet att meddela direkt försäkring avseende risker hänförliga till följande klasser av skadeförsäkring: - Klass 1 : olycksfall, dock inte försäkring som avses i försäkringsrörelselagen 2 kap 12 § klass IV - Klass 2: sjukdom, dock inte försäkring som avses i försäkringsrörelselagen 2 kap 12 § klass IV - Klass 7: godstransport - Klass 8: brand och naturkrafter - Klass 9: annan sakskada - Klass 13: allmän ansvarighet - Klass 14: kredit - Klass 16: annan förmögenhetsskada - Klass 17: rättsskydd Bolaget har vidare till föremål för sin verksamhet att driva indirekt försäkring i samtliga liv- och skadeförsäkringsklasser. Bolaget har också till föremål för sin verksamhet att förmedla andra finansiella företags tjänster som har ett naturligt samband med försäkringsrörelsen. Bolaget får slutligen bedriva annan med bolagets försäkringsrörelse förenlig verksamhet. Bolaget får driva försäkringsrörelse såväl inom som utanför Europeiska Ekonomiska Samarbetsområdet (EES).
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
 • Firman tecknas ensam av
 • - likvidatorn

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Årsredovisning

LRF Försäkring Skadeförsäkringsaktiebolag:s årsredovisningar

Ta del av vinstutdelning, resultaträkning, balansräkning, revisions & förvaltningsberättelse

Mer om LRF Försäkring Skadeförsäkringsaktiebolag

Huvudansvarig revisor för LRF Försäkring Skadeförsäkringsaktiebolag är Åsa Robertson och Revisor är Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB .

LRF Försäkring Skadeförsäkringsaktiebolag har organisationsnummer 516401-8383. LRF Försäkring Skadeförsäkringsaktiebolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med LRF Försäkring Skadeförsäkringsaktiebolag på telefonnummer 08-696 21 00.

Registrerat på adressen

105 33 Stockholm
Företag (Säte)

-

Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress