Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Sonette trivsel & fix Handelsbolag

Organisationsnummer

969792-5080

Telefon

-

Adress

Gesebol Nedergården 3
517 95 Olsfors

Antal ansvariga

2 st

Vad är Sonette trivsel & fix Handelsbolag?

Sonette trivsel & fix Handelsbolag är ett handelsbolag som utför trädgårdstjänster hos kund så som beskärning, slyröjning samt anläggning av rabatter och dylikt. utför även designskisser av rabatter och trädgård samt skötsel och växtråd. arbetar även med heminredning i form av egen tillverkning och försäljning i trä och stål samt renovering av möbler och inredning. Vi erbjuder även hushållsnära tjänster. Läs mer om Sonette trivsel & fix Handelsbolag

Gesebol Nedergården 3 © OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Sonette trivsel & fix Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Sonette trivsel & fix Handelsbolag består av

Bolagsman

Anette Lejrin (54)

Sofia Lejrin (30)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Sonette trivsel & fix Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om Sonette trivsel & fix Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969792-5080
Firmanamn Sonette trivsel & fix Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2022-09-01
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Gesebol Nedergården 3
Postadress 517 95 Olsfors
Säte Bollebygd, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2020-02-03
Firmanamn registrerat 2020-02-03
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2022-12-04
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
74103 - Inredningsarkitektverksamhet
81300 - Skötsel och underhåll av grönytor
71110 - Arkitektverksamhet
95240 - Reparation av möbler och heminredning
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget utför trädgårdstjänster hos kund så som beskärning, slyröjning samt anläggning av rabatter och dylikt. Bolaget utför även designskisser av rabatter och trädgård samt skötsel och växtråd. Bolaget arbetar även med heminredning i form av egen tillverkning och försäljning i trä och stål samt renovering av möbler och inredning. Vi erbjuder även hushållsnära tjänster.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Sonette trivsel & fix Handelsbolag

Sonette trivsel & fix Handelsbolag registrerades 2020-02-03 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Sonette trivsel & fix Handelsbolag är Anette Catarina Lejrin och Sofia Kristina Lejrin.

Sonette trivsel & fix Handelsbolag har organisationsnummer 969792-5080. Sonette trivsel & fix Handelsbolag har säte i Bollebygd. Det går bra att ta kontakt med Sonette trivsel & fix Handelsbolag på adress Gesebol Nedergården 3, 517 95 Olsfors.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Bollebygds kommun.

Registrerat på adressen

Gesebol Nedergården 3
517 95 Olsfors
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: