Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Handelsbolaget Silvertassens hundpensionat

Organisationsnummer

969789-6216

Telefon

-

Adress

Jude 301
870 16 Ramvik

Antal ansvariga

2 st

Vad är Handelsbolaget Silvertassens hundpensionat?

Handelsbolaget Silvertassens hundpensionat är ett handelsbolag vars verksamhet är Hundpensionat- och dagis, hundkurser, försäljning av djurartiklar. Uthyrning av bussförare och mekaniker. Bilverkstad. Snöskottning. Loppis och hantverk. Läs mer om Handelsbolaget Silvertassens hundpensionat

Jude 301 © OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Handelsbolaget Silvertassens hundpensionat.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Handelsbolaget Silvertassens hundpensionat består av

Bolagsman

Tony Nystedt (53)

Sara Maria Bodin (40)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Handelsbolaget Silvertassens hundpensionat. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om Handelsbolaget Silvertassens hundpensionat

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969789-6216
Firmanamn Handelsbolaget Silvertassens hundpensionat
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2020-10-26
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Jude 301
Postadress 870 16 Ramvik
Säte Härnösand, Västernorrlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2019-02-21
Firmanamn registrerat 2019-02-21
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2022-08-17
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
96090 - Övriga konsumenttjänster
49390 - Annan landtransport av passagerare
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Hundpensionat- och dagis, hundkurser, försäljning av djurartiklar. Uthyrning av bussförare och mekaniker. Bilverkstad. Snöskottning. Loppis och hantverk.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Handelsbolaget Silvertassens hundpensionat

Handelsbolaget Silvertassens hundpensionat registrerades 2019-02-21 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Handelsbolaget Silvertassens hundpensionat är Elon Tony Ingemar Nystedt och Sara Maria Bodin.

Handelsbolaget Silvertassens hundpensionat har organisationsnummer 969789-6216. Handelsbolaget Silvertassens hundpensionat har säte i Härnösand. Det går bra att ta kontakt med Handelsbolaget Silvertassens hundpensionat på adress Jude 301, 870 16 Ramvik.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Härnösands kommun.

Registrerat på adressen

Jude 301
870 16 Ramvik
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress