Bolagsfakta
 • Kopiera namn
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera adress
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera organisationsnummer
 • {{ copyInfoText }}

Lash by Qui Handelsbolag

Organisationsnummer

969785-7812

Telefon

-

Adress

c/o Matildas Välmående
Vasagatan 36
411 24 Göteborg

Antal ansvariga

2 st

Vad är Lash by Qui Handelsbolag?

Lash by Qui Handelsbolag är ett handelsbolag som skall bedriva verksamhet inom hud- och kroppsvård, utbildning inom detta område, handel med värdepapper, förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Lash by Qui Handelsbolag

Vasagatan 36

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Lash by Qui Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Befattningshavare

Extern firmatecknare

Linda Hällsten (32)

Styrelsen i Lash by Qui Handelsbolag består av

Bolagsman

Linda Hällsten Lashes & More AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Lash by Qui Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Lash by Qui Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969785-7812
Firmanamn Lash by Qui Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2021-05-25
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Vasagatan 36
Postadress 411 24 Göteborg
Säte Göteborg, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2017-12-19
Firmanamn registrerat 2017-12-19
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-10-17
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
85599 - Diverse övrig utbildning
96022 - Skönhetsvård
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget skall bedriva verksamhet inom hud- och kroppsvård, utbildning inom detta område, handel med värdepapper, förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
 • Firman tecknas var för sig av
 • - externa firmatecknaren
 • - bolagsmannen
 • - Antalet registrerade bolagsmän har gått ner till en.
 • - Enligt 2 kap. 28 § Lag (1980:1102) om handelsbolag
 • - och enkla bolag anses bolaget ha trätt i likvidation
 • - när detta förhållande bestått i sex månader.

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Lash by Qui Handelsbolag

Lash by Qui Handelsbolag registrerades 2017-12-19 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsman i Lash by Qui Handelsbolag är Linda Hällsten Lashes & More AB .

Lash by Qui Handelsbolag har organisationsnummer 969785-7812. Lash by Qui Handelsbolag har säte i Göteborg. Det går bra att ta kontakt med Lash by Qui Handelsbolag på adress Vasagatan 36, 411 24 Göteborg.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Sten D. Magnusson Aktiebolag, Medbox Ship's Pharmacy AB, Familjen Ajo i Sverige AB, Studio Jennie Ajo AB, More2U AB, Shez AB, Din Konsult i Väst AB och Desirée Schildt Consulting med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Göteborg.