Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Globalisation Board Games Handelsbolag

Organisationsnummer

969785-3571

Telefon

-

Adress

c/o Jose Cattolica
Lekaryd Södregård 1
342 92 Alvesta

Antal ansvariga

2 st

Vad är Globalisation Board Games Handelsbolag?

Globalisation Board Games Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Utveckling av diverse sällskapsspel samt import och export av spel och eller komponenter till dessa, detaljhandel av sällskapsspel på internet (interet -handel, webbutik) till hushåll och privatperosner och därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Globalisation Board Games Handelsbolag

Lekaryd Södregård 1

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Globalisation Board Games Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Globalisation Board Games Handelsbolag består av

Bolagsman

Gustavo Chifflet Migliaro (75)

Jose Cattolica Peralta (69)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Globalisation Board Games Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Globalisation Board Games Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969785-3571
Firmanamn Globalisation Board Games Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2020-07-10
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Lekaryd Södregård 1
Postadress 342 92 Alvesta
Säte Alvesta, Kronobergs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2017-11-08
Firmanamn registrerat 2017-11-08
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-08-01
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
32400 - Tillverkning av spel och leksaker
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Utveckling av diverse sällskapsspel samt import och export av spel och eller komponenter till dessa, detaljhandel av sällskapsspel på internet (interet -handel, webbutik) till hushåll och privatperosner och därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Globalisation Board Games Handelsbolag

Globalisation Board Games Handelsbolag registrerades 2017-11-08 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Globalisation Board Games Handelsbolag är Gustavo Orestes Chifflet Migliaro och Jose Eduardo Cattolica Peralta.

Globalisation Board Games Handelsbolag har organisationsnummer 969785-3571. Globalisation Board Games Handelsbolag har säte i Alvesta. Det går bra att ta kontakt med Globalisation Board Games Handelsbolag på adress Lekaryd Södregård 1, 342 92 Alvesta.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Alvesta.

Registrerat på adressen

Lekaryd Södregård 1
342 92 Alvesta
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: