Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Kalmars Konsult Bud & Allservice Handelsbolag

Organisationsnummer

969785-0767

Telefon

073-964 35 15

Adress

Trullbjärgsvägen 27
387 91 Borgholm

Antal ansvariga

2 st

 

Vad är Kalmars Konsult Bud & Allservice Handelsbolag?

Kalmars Konsult Bud & Allservice Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Hantverksarbeten, allt inom vaktmästeri och fastighetsskötsel, trädgårdsskötsel, klippning av buskar och gräsmattor, reparera i fastigheter som lagning av lås, wc, tvättstugor, lampor, lysrör, lägenhetsreparationer, målning, reparera wc, kranar, byte av lampor, trädgårdsmaskin skötsel och service av trädgårdsmaskiner, snöskottning, hantverkshjälp inom byggnadssnickeriarbeten, hjälp vid byggen och fastighetsrenovering. Paketlevereans och budtransporter, leveranser av paket till kunder och företag, hjälpa äldre att köra hem varor såsom större varor de handlar och inte kan få med sig på färdtjänsten, hjälpa äldre att handla och hjälpa till att baka bullar och sockerkaka. Läs mer om Kalmars Konsult Bud & Allservice Handelsbolag

Varifrån kommer informationen om Kalmars Konsult Bud & Allservice Handelsbolag?

Informationen kommer från myndigheter, privata aktörer och egna insamlingar från Bolagsfakta. Läs mer om datan här.

Trullbjärgsvägen 27

© OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2015-2022

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn KontrollerarKontroll motsvarar det som hos Bolagsverket heter omfattning av kontroll
Lotta Fredriksson 25-50%
Mikael Ågren 25-50%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Kalmars Konsult Bud & Allservice Handelsbolag består av

Bolagsman

Lotta Fredriksson (56)

Mikael Ågren (56)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Kalmars Konsult Bud & Allservice Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Koncern

Kalmars Konsult Bud & Allservice Handelsbolag ingår ej i någon koncern.

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om Kalmars Konsult Bud & Allservice Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969785-0767
Firmanamn Kalmars Konsult Bud & Allservice Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2022-02-04
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Trullbjärgsvägen 27
Postadress 387 91 Borgholm
Säte Borgholm, Kalmar län
Uppgifter om registrering De olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2017-10-13
Firmanamn registrerat 2021-12-01
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
Momsregistreringsnummer
(VAT-nummer)
SE969785076701
2023-03-30
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
53202 - Bud- och kurirverksamhet
43320 - Byggnadssnickeriarbeten
81100 - Fastighetsrelaterade stödtjänster
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Hantverksarbeten, allt inom vaktmästeri och fastighetsskötsel, trädgårdsskötsel, klippning av buskar och gräsmattor, reparera i fastigheter som lagning av lås, wc, tvättstugor, lampor, lysrör, lägenhetsreparationer, målning, reparera wc, kranar, byte av lampor, trädgårdsmaskin skötsel och service av trädgårdsmaskiner, snöskottning, hantverkshjälp inom byggnadssnickeriarbeten, hjälp vid byggen och fastighetsrenovering. Paketlevereans och budtransporter, leveranser av paket till kunder och företag, hjälpa äldre att köra hem varor såsom större varor de handlar och inte kan få med sig på färdtjänsten, hjälpa äldre att handla och hjälpa till att baka bullar och sockerkaka.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Kalmars Konsult Bud & Allservice Handelsbolag

Kalmars Konsult Bud & Allservice Handelsbolag registrerades 2017-10-13 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Kalmars Konsult Bud & Allservice Handelsbolag är Lotta Eva-Lena Fredriksson och Lars Mikael Ågren.

Kalmars Konsult Bud & Allservice Handelsbolag har organisationsnummer 969785-0767. Kalmars Konsult Bud & Allservice Handelsbolag har säte i Borgholm. Det går bra att ta kontakt med Kalmars Konsult Bud & Allservice Handelsbolag på telefonnummer 073-964 35 15.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Lottas garn & hemslöjd Handelsbolag.

Registrerat på adressen

Trullbjärgsvägen 27
387 91 Borgholm
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: