Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Renatas Gröna Miljö Städ i Malmö Handelsbolag

Organisationsnummer

969784-8480

Telefon

-

Adress

Arlövsvägen 28
232 35 Arlöv

Antal ansvariga

3 st

 

Vad är Renatas Gröna Miljö Städ i Malmö Handelsbolag?

Renatas Gröna Miljö Städ i Malmö Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Städning och rengöring av lokaler och bostäder, försäljning av städ och rengöringsmaterial samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Renatas Gröna Miljö Städ i Malmö Handelsbolag

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2015-2022

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Renatas Gröna Miljö Städ i Malmö Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Renatas Gröna Miljö Städ i Malmö Handelsbolag består av

Bolagsman

Renata Rodak (60)

Sebastian Jovanovic (27)

Kristian Jovanovic (25)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Renatas Gröna Miljö Städ i Malmö Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Koncern

Renatas Gröna Miljö Städ i Malmö Handelsbolag ingår ej i någon koncern.

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om Renatas Gröna Miljö Städ i Malmö Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969784-8480
Firmanamn Renatas Gröna Miljö Städ i Malmö Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2020-10-16
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Arlövsvägen 28
Postadress 232 35 Arlöv
Säte Malmö, Skåne län
Uppgifter om registrering De olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2017-09-25
Firmanamn registrerat 2017-09-25
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2023-02-07
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
81210 - Lokalvård
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Städning och rengöring av lokaler och bostäder, försäljning av städ och rengöringsmaterial samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Rodak, Renata

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Renatas Gröna Miljö Städ i Malmö Handelsbolag

Renatas Gröna Miljö Städ i Malmö Handelsbolag registrerades 2017-09-25 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Renatas Gröna Miljö Städ i Malmö Handelsbolag har organisationsnummer 969784-8480. Renatas Gröna Miljö Städ i Malmö Handelsbolag har säte i Malmö. Det går bra att ta kontakt med Renatas Gröna Miljö Städ i Malmö Handelsbolag på adress Arlövsvägen 28, 232 35 Arlöv.

På samma adress finns även följande företag registrerade, ELSEKTOR Skåne AB, Elresurs i Skåne AB, Öresunds LLM AB och Briklas Verktyg & Maskiner AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Burlöv.