Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Alma Gård Jakt & Vilt Handelsbolag

Organisationsnummer

969783-5289

Telefon

010-454 06 46

Adress

Fällorna 2
342 62 Moheda

Antal ansvariga

2 st

Vad är Alma Gård Jakt & Vilt Handelsbolag?

Alma Gård Jakt & Vilt Handelsbolag är ett handelsbolag som ska bedriva jakt, slaktning och styckning och handel med vilt. ska också bedriva jordbruksverksamhet samt odling av grönsaker, krukväxter i växthus och därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Alma Gård Jakt & Vilt Handelsbolag

Fällorna 2

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Alma Gård Jakt & Vilt Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Alma Gård Jakt & Vilt Handelsbolag består av

Bolagsman

Maud Mannelqvist (71)

Fredrik Mannelqvist (42)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Alma Gård Jakt & Vilt Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Alma Gård Jakt & Vilt Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969783-5289
Firmanamn Alma Gård Jakt & Vilt Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2020-10-20
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Fällorna 2
Postadress 342 62 Moheda
Säte Alvesta, Kronobergs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2017-05-20
Firmanamn registrerat 2019-11-28
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-22
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
01134 - Odling av grönsaker (köksväxter) i växthus
01700 - Jakt och service i anslutning härtill
01500 - Blandat jordbruk
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget ska bedriva jakt, slaktning och styckning och handel med vilt. Bolaget ska också bedriva jordbruksverksamhet samt odling av grönsaker, krukväxter i växthus och därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Alma Gård Jakt & Vilt Handelsbolag

Alma Gård Jakt & Vilt Handelsbolag registrerades 2017-05-20 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Alma Gård Jakt & Vilt Handelsbolag är Maud Christina Mannelqvist och Fredrik Densil Jan Mannelqvist.

Alma Gård Jakt & Vilt Handelsbolag har organisationsnummer 969783-5289. Alma Gård Jakt & Vilt Handelsbolag har säte i Alvesta. Det går bra att ta kontakt med Alma Gård Jakt & Vilt Handelsbolag på telefonnummer 010-454 06 46.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Conspicabilis Media AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Alvesta kommun.

Registrerat på adressen

Fällorna 2
342 62 Moheda
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: