Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Sport Logistic Sweden Handelsbolag

Organisationsnummer

969779-8057

Telefon

-

Adress

c/o Mathias Moberg
Valhallavägen 16B
133 38 Saltsjöbaden

Antal ansvariga

2 st

Vad är Sport Logistic Sweden Handelsbolag?

Sport Logistic Sweden Handelsbolag är ett handelsbolag som ska sälja helhetslösningar till idrottsföreningar och idrottsutövare i form av fysträningar, klädförsäljning och teambuildingmöjligheter. Tränare, instruktör och coach inom idrott. Uthyrning & leasing av sportutrustning. Till privatpersoner och föreningar. Researrangemang. Träningsläger & resor för föreningar och företag. Provisionshandel med textilier, kläder, skodon och lädervaror. Profilkläder och profilprodukter till privatpersoner, föreningar och föreningar. Läs mer om Sport Logistic Sweden Handelsbolag

Valhallavägen 16B

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Sport Logistic Sweden Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Sport Logistic Sweden Handelsbolag består av

Bolagsman

Mathias Moberg (30)

Tobias Claesson (29)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Sport Logistic Sweden Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Sport Logistic Sweden Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969779-8057
Firmanamn Sport Logistic Sweden Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2017-04-28
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Valhallavägen 16B
Postadress 133 38 Saltsjöbaden
Säte Nacka, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2016-05-31
Firmanamn registrerat 2016-05-31
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-01-25
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Företaget ska sälja helhetslösningar till idrottsföreningar och idrottsutövare i form av fysträningar, klädförsäljning och teambuildingmöjligheter. Tränare, instruktör och coach inom idrott. Uthyrning & leasing av sportutrustning. Till privatpersoner och föreningar. Researrangemang. Träningsläger & resor för föreningar och företag. Provisionshandel med textilier, kläder, skodon och lädervaror. Profilkläder och profilprodukter till privatpersoner, föreningar och föreningar.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Sport Logistic Sweden Handelsbolag

Sport Logistic Sweden Handelsbolag registrerades 2016-05-31 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Sport Logistic Sweden Handelsbolag är Mathias Jim Sune Moberg och Erik Tobias Claesson.

Sport Logistic Sweden Handelsbolag har organisationsnummer 969779-8057. Sport Logistic Sweden Handelsbolag har säte i Nacka. Det går bra att ta kontakt med Sport Logistic Sweden Handelsbolag på adress Valhallavägen 16B, 133 38 Saltsjöbaden.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Nacka.

Registrerat på adressen

Valhallavägen 16B
133 38 Saltsjöbaden
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress