Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

TimeBoss Handelsbolag

Organisationsnummer

969778-5682

Telefon

-

Adress

c/o Gorobets
Jonstorpsvägen 4
171 55 Solna

Antal ansvariga

2 st

Vad är TimeBoss Handelsbolag?

TimeBoss Handelsbolag är ett handelsbolag som skall utveckla bokningssystem för biljettförsäljning av evenemangsbiljetter, äga, förvalta och driva system för tidsbokning, distribuera information, informationstjänster och kommunikationstjänster samt bedriva konsultverksamhet i anslutning härtill. Vidare skall bolaget självt inom datorbranschen utveckla, försälja och uthyra programvaror, datorer samt kringliggande teknik och tjänster, samt tillika förmedla, försälja och distribuera biljetter till alla typer av evenemang samt bedriva därmed förenlig verksamhet. Läs mer om TimeBoss Handelsbolag

Jonstorpsvägen 4

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för TimeBoss Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i TimeBoss Handelsbolag består av

Bolagsman

Alexej Samsonenko (32)

Aleksandr Gorobets (32)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för TimeBoss Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om TimeBoss Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969778-5682
Firmanamn TimeBoss Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2017-02-21
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Jonstorpsvägen 4
Postadress 171 55 Solna
Säte Solna, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2016-02-25
Firmanamn registrerat 2016-02-25
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-06
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget skall utveckla bokningssystem för biljettförsäljning av evenemangsbiljetter, äga, förvalta och driva system för tidsbokning, distribuera information, informationstjänster och kommunikationstjänster samt bedriva konsultverksamhet i anslutning härtill. Vidare skall bolaget självt inom datorbranschen utveckla, försälja och uthyra programvaror, datorer samt kringliggande teknik och tjänster, samt tillika förmedla, försälja och distribuera biljetter till alla typer av evenemang samt bedriva därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om TimeBoss Handelsbolag

TimeBoss Handelsbolag registrerades 2016-02-25 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i TimeBoss Handelsbolag är Alexej Samsonenko och Aleksandr Gorobets.

TimeBoss Handelsbolag har organisationsnummer 969778-5682. TimeBoss Handelsbolag har säte i Solna. Det går bra att ta kontakt med TimeBoss Handelsbolag på adress Jonstorpsvägen 4, 171 55 Solna.

På samma adress finns även följande företag registrerade, MAGNOLIA FOTBOLL, TVÅ MÅLARE PETTERSSON OCH LANDQVIST HANDELSBOLAG och Saltgrotta Stockholm Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Solna.

Registrerat på adressen

Jonstorpsvägen 4
171 55 Solna
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress