Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Saltgrotta Stockholm Handelsbolag

Organisationsnummer

969773-4714

Telefon

-

Adress

c/o Aleksandr Gorobets
Jonstorpsvägen 4
171 55 Solna

Antal ansvariga

2 st

Vad är Saltgrotta Stockholm Handelsbolag?

Saltgrotta Stockholm Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Relax och spa tjänster för vuxna och barn, där de avslappnar i ett saltrum omgivna av stora mängder bergsalt och joniserat saltluft. Behandlingen har bevisat effekt inom förbättring av allmänhälsa och väsentliga förbättringar för människor som lider av astma, bronkit, eksem och allergier. Läs mer om Saltgrotta Stockholm Handelsbolag

Jonstorpsvägen 4

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Saltgrotta Stockholm Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Saltgrotta Stockholm Handelsbolag består av

Bolagsman

Elena Novikova (55)

Aleksandr Gorobets (32)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Saltgrotta Stockholm Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Saltgrotta Stockholm Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969773-4714
Firmanamn Saltgrotta Stockholm Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2017-05-20
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Jonstorpsvägen 4
Postadress 171 55 Solna
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2014-12-08
Firmanamn registrerat 2014-12-08
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-02-28
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Relax och spa tjänster för vuxna och barn, där de avslappnar i ett saltrum omgivna av stora mängder bergsalt och joniserat saltluft. Behandlingen har bevisat effekt inom förbättring av allmänhälsa och väsentliga förbättringar för människor som lider av astma, bronkit, eksem och allergier.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Saltgrotta Stockholm Handelsbolag

Saltgrotta Stockholm Handelsbolag registrerades 2014-12-08 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Saltgrotta Stockholm Handelsbolag är Elena Novikova och Aleksandr Gorobets.

Saltgrotta Stockholm Handelsbolag har organisationsnummer 969773-4714. Saltgrotta Stockholm Handelsbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Saltgrotta Stockholm Handelsbolag på adress Jonstorpsvägen 4, 171 55 Solna.

På samma adress finns även följande företag registrerade, MAGNOLIA FOTBOLL, TVÅ MÅLARE PETTERSSON OCH LANDQVIST HANDELSBOLAG och TimeBoss Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Solna.

Registrerat på adressen

Jonstorpsvägen 4
171 55 Solna
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress