Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Handelsbolag Södra Kaukasus

Organisationsnummer

969761-1458

Telefon

070-485 05 75

Adress

Kryddgatan 2
271 38 Ystad

Antal ansvariga

2 st

Vad är Handelsbolag Södra Kaukasus?

Handelsbolag Södra Kaukasus är ett handelsbolag vars verksamhet är Import av mineralvatten och därmed förenlig verksamhet. Kulturell verksamhet, events, turism, import av livsmedel och alkohol, utbildning. Konsultverksamhet inom industri avseende försäljning av värmepumpar med tillhörande kringutrustning till företag i Minsk, Vitryssland. Läs mer om Handelsbolag Södra Kaukasus

Kryddgatan 2 © OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Göran Svedberg 25-50%
Ove Eriksson 25-50%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Handelsbolag Södra Kaukasus består av

Bolagsman

Göran Svedberg (73)

Ove Eriksson (72)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Handelsbolag Södra Kaukasus. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om Handelsbolag Södra Kaukasus

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969761-1458
Firmanamn Handelsbolag Södra Kaukasus
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2022-02-02
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Kryddgatan 2
Postadress 271 38 Ystad
Säte Ystad, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2012-05-21
Firmanamn registrerat 2015-03-18
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2022-11-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
79120 - Researrangemang
46340 - Partihandel med drycker
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Import av mineralvatten och därmed förenlig verksamhet. Kulturell verksamhet, events, turism, import av livsmedel och alkohol, utbildning. Konsultverksamhet inom industri avseende försäljning av värmepumpar med tillhörande kringutrustning till företag i Minsk, Vitryssland.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Handelsbolag Södra Kaukasus

Handelsbolag Södra Kaukasus registrerades 2012-05-21 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Handelsbolag Södra Kaukasus är Lars Göran Svedberg och Ove Rune Eriksson.

Handelsbolag Södra Kaukasus har organisationsnummer 969761-1458. Handelsbolag Södra Kaukasus har säte i Ystad. Det går bra att ta kontakt med Handelsbolag Södra Kaukasus på telefonnummer 070-485 05 75.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Eriksson Consulting.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Ystad.

Registrerat på adressen

Kryddgatan 2
271 38 Ystad
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: