Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

SamtalsHjälp Norden Kommanditbolag

Organisationsnummer

969761-1391

Telefon

-

Adress

c/o Kkb
Box 39
643 21 Vingåker

Antal ansvariga

2 st

Vad är SamtalsHjälp Norden Kommanditbolag?

SamtalsHjälp Norden Kommanditbolag är ett kommanditbolag som skall tillhandhålla en lättillgänglig professionell rådgivning, samtalshjälp, coaching'ocheller stöd via telefon, e-post, internet, post m fl samt bedriva därmed förenlig verksamhet. Syftet är att ge möjlighet till alla att på ett enkelt sätt kunna komma i kontakt med en professionell rådgivare, främst leg. psykolog, för hjälp och stöd i vardagen, arbetet, idrotten och livet. Läs mer om SamtalsHjälp Norden Kommanditbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för SamtalsHjälp Norden Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i SamtalsHjälp Norden Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Sara Johansson-Gullersby (42)

Komplementär

Andrea Taylor (47)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för SamtalsHjälp Norden Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om SamtalsHjälp Norden Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969761-1391
Firmanamn SamtalsHjälp Norden Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2020-09-28
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 39
Postadress 643 21 Vingåker
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2012-05-21
Firmanamn registrerat 2012-05-21
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
88993 - Övriga öppna sociala insatser för vuxna
70220 - Konsultverksamhet avseende företags organisation
96040 - Kroppsvård
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Företaget skall tillhandhålla en lättillgänglig professionell rådgivning, samtalshjälp, coaching'ocheller stöd via telefon, e-post, internet, post m fl samt bedriva därmed förenlig verksamhet. Syftet är att ge möjlighet till alla att på ett enkelt sätt kunna komma i kontakt med en professionell rådgivare, främst leg. psykolog, för hjälp och stöd i vardagen, arbetet, idrotten och livet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om SamtalsHjälp Norden Kommanditbolag

SamtalsHjälp Norden Kommanditbolag registrerades 2012-05-21 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i SamtalsHjälp Norden Kommanditbolag är Sara Kristina Johansson-Gullersby och komplementär är Carin Andrea Andersdotter Taylor.

SamtalsHjälp Norden Kommanditbolag har organisationsnummer 969761-1391. SamtalsHjälp Norden Kommanditbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med SamtalsHjälp Norden Kommanditbolag på adress Box 39, 643 21 Vingåker.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Vingåker.

Registrerat på adressen

Box 39
643 21 Vingåker
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress