Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

goviva Handelsbolag

Organisationsnummer

969760-2143

Telefon

-

Adress

c/o Mona Malala
Stångholmsbacken 18
127 40 Skärholmen

Antal ansvariga

2 st

Vad är goviva Handelsbolag?

goviva Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Sälja digitalt innehåll (ringsignaler, bakgrundsbilder, datorprogram, teman, videotones, videoklipp, svarstoner, streaming) via internetmarknader, programmering, webbsidor, webbdesign, webbhotell, webbutveckling, tryck och screentryck, reklam. Läs mer om goviva Handelsbolag

Stångholmsbacken 18 © OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för goviva Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i goviva Handelsbolag består av

Bolagsman

Fadi Alsaadi (35)

Al-Sammarraie, Buraq Kamil Mohammed

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för goviva Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om goviva Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969760-2143
Firmanamn goviva Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Stångholmsbacken 18
Postadress 127 40 Skärholmen
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2012-03-20
Firmanamn registrerat 2012-03-20
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2022-05-28
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Sälja digitalt innehåll (ringsignaler, bakgrundsbilder, datorprogram, teman, videotones, videoklipp, svarstoner, streaming) via internetmarknader, programmering, webbsidor, webbdesign, webbhotell, webbutveckling, tryck och screentryck, reklam.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om goviva Handelsbolag

goviva Handelsbolag registrerades 2012-03-20 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i goviva Handelsbolag är och Fadi Hisham Nassir Alsaadi.

goviva Handelsbolag har organisationsnummer 969760-2143. goviva Handelsbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med goviva Handelsbolag på adress Stångholmsbacken 18, 127 40 Skärholmen.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Rosiak, Dawid Patryk, Witkowski, Zbigniew Janusz, DAIRATUL IHLAAMUL ISLAM, P-Å-BUD HANDELSBOLAG och Rich hat.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen

Stångholmsbacken 18
127 40 Skärholmen
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress