Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

GRUVSCHAKTET Handelsbolag

Organisationsnummer

969755-6133

Telefon

-

Adress

c/o Ekonomisystem
Skogshall Kapellet
611 93 Nyköping

Antal ansvariga

6 st

Vad är GRUVSCHAKTET Handelsbolag?

GRUVSCHAKTET Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Ekonomisk förvaltning av byggnader och därmed tillhörig verksamhet. Läs mer om GRUVSCHAKTET Handelsbolag

Skogshall Kapellet

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för GRUVSCHAKTET Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för GRUVSCHAKTET Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om GRUVSCHAKTET Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969755-6133
Firmanamn GRUVSCHAKTET Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2018-09-27
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Skogshall Kapellet
Postadress 611 93 Nyköping
Säte Nyköping, Södermanlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2011-05-16
Firmanamn registrerat 2011-05-16
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-07
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Ekonomisk förvaltning av byggnader och därmed tillhörig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas två i förening av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om GRUVSCHAKTET Handelsbolag

GRUVSCHAKTET Handelsbolag registrerades 2011-05-16 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

GRUVSCHAKTET Handelsbolag har organisationsnummer 969755-6133. GRUVSCHAKTET Handelsbolag har säte i Nyköping. Det går bra att ta kontakt med GRUVSCHAKTET Handelsbolag på adress Skogshall Kapellet, 611 93 Nyköping.

På samma adress finns även följande företag registrerade, SKOGSHALLS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING, Bostadsrättsföreningen Högbrunn Nr 1, Nyköping, Skogshalls Villaägareförenings Avloppsföretag, Ekonomisk förening och Handelsbolaget Ekonomisystem i Nyköping.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Nyköping.