Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Elfsborgs Gatukök Handelsbolag i likvidation

Organisationsnummer

969739-3057

Telefon

-

Adress

Gånghestersvägen 134
507 65 Borås

Antal ansvariga

1 st

Vad är Elfsborgs Gatukök Handelsbolag i likvidation?

Elfsborgs Gatukök Handelsbolag i likvidation är ett handelsbolag vars verksamhet är Gatuköksservering. Elfsborgs Gatukök Handelsbolag i likvidation registrerades 2008-12-03 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Elfsborgs Gatukök Handelsbolag i likvidation

Gånghestersvägen 134

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Elfsborgs Gatukök Handelsbolag i likvidation.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Elfsborgs Gatukök Handelsbolag i likvidation består av

Bolagsman

Thomas Celik (35)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Elfsborgs Gatukök Handelsbolag i likvidation. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Elfsborgs Gatukök Handelsbolag i likvidation

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969739-3057
Firmanamn Elfsborgs Gatukök Handelsbolag i likvidation
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2018-04-23
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Gånghestersvägen 134
Postadress 507 65 Borås
Säte Borås, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-12-03
Firmanamn registrerat 2010-09-29
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Gatuköksservering.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - bolagsmannen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Elfsborgs Gatukök Handelsbolag i likvidation

Elfsborgs Gatukök Handelsbolag i likvidation registrerades 2008-12-03 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsman i Elfsborgs Gatukök Handelsbolag i likvidation är Simon Thomas Celik.

Elfsborgs Gatukök Handelsbolag i likvidation har organisationsnummer 969739-3057. Elfsborgs Gatukök Handelsbolag i likvidation har säte i Borås. Det går bra att ta kontakt med Elfsborgs Gatukök Handelsbolag i likvidation på adress Gånghestersvägen 134, 507 65 Borås.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Borås Bilcenter Aktiebolag, Folkets Möbler Järfälla AB och J&H Möbler AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Borås.