Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Aragon Hunting Solutions Handelsbolag

Organisationsnummer

969739-2869

Telefon

0921-34 60 67

Adress

Nedre Flåsjön 108
961 91 Boden

Antal ansvariga

2 st

Vad är Aragon Hunting Solutions Handelsbolag?

Aragon Hunting Solutions Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Jaktarrangemang, jakthundens lydnadsdressyr, utbildningar i viltekologi dvs jägarens kunskar om viltet en förutsättning för att kunna jaga, eftersöksutbildningar. Läs mer om Aragon Hunting Solutions Handelsbolag

Nedre Flåsjön 108

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Aragon Hunting Solutions Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Aragon Hunting Solutions Handelsbolag består av

Bolagsman

Regina Stengård (60)

Ingemar Stengård Johansson (59)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Aragon Hunting Solutions Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Aragon Hunting Solutions Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969739-2869
Firmanamn Aragon Hunting Solutions Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Konkurs avslutad 2018-01-23
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Nedre Flåsjön 108
Postadress 961 91 Boden
Säte Boden, Norrbottens län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-12-02
Firmanamn registrerat 2008-12-02
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-22
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Jaktarrangemang, jakthundens lydnadsdressyr, utbildningar i viltekologi dvs jägarens kunskar om viltet en förutsättning för att kunna jaga, eftersöksutbildningar.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Aragon Hunting Solutions Handelsbolag

Aragon Hunting Solutions Handelsbolag registrerades 2008-12-02 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Aragon Hunting Solutions Handelsbolag är Regina Birgitta Stengård och Ingemar Håkan Stengård Johansson.

Aragon Hunting Solutions Handelsbolag har organisationsnummer 969739-2869. Aragon Hunting Solutions Handelsbolag har säte i Boden. Det går bra att ta kontakt med Aragon Hunting Solutions Handelsbolag på telefonnummer 0921-34 60 67.

På samma adress finns även följande företag registrerat, HENRIKSSON, ANDERS EMIL.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Bodens kommun.

Registrerat på adressen

Nedre Flåsjön 108
961 91 Boden
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: