Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

ÖSTERMALMS IL EXPRESS I SVERIGE Kommanditbolag

Organisationsnummer

969739-2547

Telefon

-

Adress

Banergatan 27 lgh 1002
115 22 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är ÖSTERMALMS IL EXPRESS I SVERIGE Kommanditbolag?

ÖSTERMALMS IL EXPRESS I SVERIGE Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Åkeriverksamhet, transporter av gods och bohag, magasinering samt reparation av tunga och lätta fordon. Läs mer om ÖSTERMALMS IL EXPRESS I SVERIGE Kommanditbolag

Banergatan 27 lgh 1002

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för ÖSTERMALMS IL EXPRESS I SVERIGE Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i ÖSTERMALMS IL EXPRESS I SVERIGE Kommanditbolag består av

Komplementär

Åke Stenmark (66)

Kommanditdelägare

VILTSTUGEHUS I SVERIGE Kommanditbolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för ÖSTERMALMS IL EXPRESS I SVERIGE Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om ÖSTERMALMS IL EXPRESS I SVERIGE Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969739-2547
Firmanamn ÖSTERMALMS IL EXPRESS I SVERIGE Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Banergatan 27 lgh 1002
Postadress 115 22 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-12-01
Firmanamn registrerat 2008-12-01
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Åkeriverksamhet, transporter av gods och bohag, magasinering samt reparation av tunga och lätta fordon.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om ÖSTERMALMS IL EXPRESS I SVERIGE Kommanditbolag

ÖSTERMALMS IL EXPRESS I SVERIGE Kommanditbolag registrerades 2008-12-01 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i ÖSTERMALMS IL EXPRESS I SVERIGE Kommanditbolag är VILTSTUGEHUS I SVERIGE Kommanditbolag och komplementär är Ernst Åke Stenmark.

ÖSTERMALMS IL EXPRESS I SVERIGE Kommanditbolag har organisationsnummer 969739-2547. ÖSTERMALMS IL EXPRESS I SVERIGE Kommanditbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med ÖSTERMALMS IL EXPRESS I SVERIGE Kommanditbolag på adress Banergatan 27 lgh 1002, 115 22 Stockholm.

På samma adress finns även följande företag registrerade, VED-DEPÅN I STOCKHOLM Kommanditbolag och VILTSTUGEHUS I SVERIGE Kommanditbolag.