Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Konsult Norr Handelsbolag

Organisationsnummer

969739-2174

Telefon

076-836 94 86

Adress

c/o Torgny Eriksson
Hörnsjö 66
914 97 Hörnsjö

Antal ansvariga

1 st

Vad är Konsult Norr Handelsbolag?

Konsult Norr Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Utbildning (fortbildning) av personal inom åkeri och bussbolag i yrkeskompetens (lagkrav from 20080910). Bemanning och vikarie inom åkeri för att hålla oss uppdaterad för den huvudsakliga verksamheten. Försäljning av produkter inom åkeribranchen såsom smörjmedel och säkerhetslås till dieseltankar, lastbil, maskin och farmartankar. Läs mer om Konsult Norr Handelsbolag

Hörnsjö 66

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Konsult Norr Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Konsult Norr Handelsbolag består av

Bolagsman

Torgny Eriksson (56)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Konsult Norr Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Konsult Norr Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969739-2174
Firmanamn Konsult Norr Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2019-05-15
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Hörnsjö 66
Postadress 914 97 Hörnsjö
Säte Vännäs, Västerbottens län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-12-01
Firmanamn registrerat 2011-06-09
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Utbildning (fortbildning) av personal inom åkeri och bussbolag i yrkeskompetens (lagkrav from 20080910). Bemanning och vikarie inom åkeri för att hålla oss uppdaterad för den huvudsakliga verksamheten. Försäljning av produkter inom åkeribranchen såsom smörjmedel och säkerhetslås till dieseltankar, lastbil, maskin och farmartankar.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - bolagsmannen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Konsult Norr Handelsbolag

Konsult Norr Handelsbolag registrerades 2008-12-01 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsman i Konsult Norr Handelsbolag är Torgny Ingemar Eriksson.

Konsult Norr Handelsbolag har organisationsnummer 969739-2174. Konsult Norr Handelsbolag har säte i Vännäs. Det går bra att ta kontakt med Konsult Norr Handelsbolag på telefonnummer 076-836 94 86.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Nordmaling.

Registrerat på adressen

Hörnsjö 66
914 97 Hörnsjö

Företag (Säte)

Status

Ansvarig

Konsult Norr Handelsbolag Ej aktiv
Torgny Eriksson (Bolagsman)
Ej aktiv Torgny Eriksson (Bolagsman)
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress